Zaradi povečanega števila naročil, bodo paketi prišli malenkost kasneje. Hvala za razumevanje!

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Paketi

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Dišeča jabolka s cimetom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
ta sladka zacinjena jabolka s cimetom so odlicna ideja tako za zajtrk kot za sladico postrezemo jih poleg ovsenih kosmicev palacink sladoleda ali kot posamezno jed

Ta sladka, začinjena jabolka s cimetom so odlična ideja tako za zajtrk kot za sladico. Postrežemo jih poleg ovsenih kosmičev, palačink, sladoleda ali kot posamezno jed.

Čas je za enostaven jesenski recept. Ta enostavna jabolka s cimetom navdušijo z okusom podobnim jabolčni piti. Toda za razliko od jabolčne pite, ki zahteva več ur hlajenja, pečenja in spet ohlajanja, je ta recept za dišeča jabolka s cimetom pripravljen v manj kot 30 minutah.

Če si torej zaželite prijetnega jabolčnega jesenskega okusa, ni lažjega ali bolj zadovoljujočega načina, da si ga privoščite kot s tem receptom. Da bo v kuhinji zares zadišalo po cimetu in jabolčni piti, bomo pri pripravi uporabili BAM začimbno mešanico za pripravo štrudlja in pite. Mešanica Štrudelj & pita pa se odlično odnese tudi pri pripravi jabolčne pite. Uporabite jo za posladkanje naribanih jabolk, potresete pa jo lahko tudi po vrhu pite. 

Ljubitelje jabolk lahko navdušite tudi z: 



Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Dišeča jabolka s cimetom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

  • 5 jabolk
  • 2 žlici vode
  • 1 žlica jabolčnega kisa
  • 1 čajna žlička mletega cimeta
  • ¼ čajne žličke mletega ingverja
  • ¼ čajne žličke muškatnega oreščka
  • ščep soli
  • ščep BAM mešanice Štrudelj in pita

Navodila za uporabo:

1. Korak

V ponvi zmešamo jabolka, vodo in kis, pokrijemo in dušimo na zelo majhnem ognju, občasno premešamo, da se jabolka ne zažgejo na dnu posode, 15 minut.

2. Korak

Odkrijemo, premešamo in dodamo cimet, ingver, muškatni orešček in sol ter ponovno premešamo. Jabolka morajo biti mehka, sok pa gost.

3. Korak

Postrežemo še topla jabolka ali jih v hladilniku hranimo do 4 dni.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,99 €
Skupaj:
8,91 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno