Čokoladno-orehove palme so popolnoma nezahtevna sladica, za katero potrebuješ manj kot pol ure. Potrebuješ samo čokolado, orehe in listnato testo!
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
1. Korak
Razvaljajte listnato testo in v posodi raztopite čokolado. Na testo namažite čokolado in nato posujte še sesekljane orehe.
2. Korak
Testo zvijte po sredini, najprej z enega in nato še z drugega konca, tako da se oba konca na sredini stakneta. Zvitek razrežite na rezine in jih položite na pekač.
3. Korak
Pečico segrejte na 220 stopinj in pri tej temperaturi pecite rezine približno 15 minut oziroma ravno toliko, da dobijo zlato rumeno barvo.
Razvaljajte listnato testo in v posodi raztopite čokolado. Na testo namažite čokolado in nato posujte še sesekljane orehe.
2. Korak
Testo zvijte po sredini, najprej z enega in nato še z drugega konca, tako da se oba konca na sredini stakneta. Zvitek razrežite na rezine in jih položite na pekač.
3. Korak
Pečico segrejte na 220 stopinj in pri tej temperaturi pecite rezine približno 15 minut oziroma ravno toliko, da dobijo zlato rumeno barvo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.