Sestavine:
sestavine za biskvit
- 180 ml sladke smetane
- nastrgana lupinica 2 limet
- 395 g belih čokoladnih kapljic
- 15 ml svežega limetinega soka
- 30 g masla, sobne temperature
BAM Bela čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z belo čokolado. Idealna je tako za vlivanje tablic, pralinejev in za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov ter drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega okusa po mleku. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Recept za temne čokoladne trufle z nežnim limetinim polnilom.