Sestavine:
- 200 g BAM mlečne čokolade
- 150 ml smetane za stepanje
- BAM lešnikov namaz
@bam_chocolate1 Čokoladni mousse, ki vedno uspe! ? Čokoladni mousse z lešnikovim namazom je elegantna sladica, ki navduši s svojo rahlo in kremasto teksturo. ✨ Priprava je hitra in enostavna ter bo zagotovo očarala vsakega čokoholika. Da bo priprava še slajša uporabi promo kodo TIKTOK in uživaj v 15% popustu pri nakupu izdelkov! ?✨ SESTAVINE: 200 g BAM mlečnih čokoladnih kapljic 150 ml smetane za stepanje BAM lešnikov namaz POSTOPEK: 1. Smetano za stepanje segrej skoraj do vretja. 2. Vročo smetano prelij čez BAM mlečne čokoladne kapljice in pusti stati nekaj minut, da se čokolada zmehča. Dobro premešaj, da se čokoladne kapljice popolnoma stopijo in zmes postane gladka. 3. Zmes postavi v hladilnik za 1 uro, da se ohladi. 4. Ohlajeno čokoladno zmes stepi z mešalnikom, dokler ne dobiš kremaste strukture moussa. 5. Mousse prestavi v dresirno vrečko. V servirne kozarčke najprej do polovice nabrizgaj plast čokoladnega moussa, dodaj plast BAM lešnikovega namaza, nato pa postopek zaključi z dodatno plastjo moussa. 6. Postrezi in uživaj v bogatem okusu čokoladnega moussa s pridihom lešnikov! #chocolate #chocolatemousse #mousse #easyreceipe #desserttiktok #dessertrecipe #bam #bamchocolate #mojacokolada ♬ original sound - BAM - Become A Master
Čokoladni mousse je elegantna sladica, ki očara s svojo rahlo in kremasto teksturo. Čeprav je priprava hitra in enostavna, bo ta slasten desert zagotovo očaral vsakega ljubitelja čokolade. S svojimi bogatimi okusi in prefinjeno strukturo, mousse ponuja pravo čokoladno doživetje, ki ga je težko pozabiti.
Ko ga enkrat pripraviš, te čokoladni mousse popolnoma prevzame. Preprosti koraki se združijo v popolno harmonijo okusov, ki navdušijo tvoje brbončice in pustijo trajen vtis na vse, ki ga poskusijo.
V tem receptu sta uporabljena BAM mlečna čokolada in BAM lešnikov namaz, ki dodata dodatno dimenzijo okusov in dvigneta to sladico na povsem novo raven.
Pripravi čokoladni mousse in se prepusti sladkim užitkom.
Smetano za stepanje segrej skoraj do vretja.
Vročo smetano prelij čez BAM mlečno čokolado in pusti stati nekaj minut, da se čokolada zmehča. Dobro premešaj, da se čokoladne kapljice popolnoma stopijo in zmes postane gladka.
Zmes postavi v hladilnik za 1 uro, da se ohladi.
Ohlajeno čokoladno zmes stepi z mešalnikom, dokler ne dobiš kremaste strukture moussa.
Mousse prestavi v dresirno vrečko. V servirne kozarčke najprej do polovice nabrizgaj plast čokoladnega moussa, dodaj plast BAM lešnikovega namaza, nato pa postopek zaključi z dodatno plastjo moussa.
Postrezi in uživaj v bogatem okusu čokoladnega moussa s pridihom lešnikov.