Sestavine:
- 200 ml sladke smetane
- 50 g masla
- 450 g jedilne čokolade
- 250 g mlečne čokolade
- 2 žlici ruma
- 20 g kokosove maščobe
- Sesekljani mandlji, orehi, lešniki (za okras), mrvice
BAM Mlečna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z mlečno čokolado. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 35,1% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega karamelnega priokusa. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Tokrat v receptu za izdelavo majhnih čokoladnih »sladkorčkov«.