BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni bonboni

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
cokoladni bonboni

BAM Mlečna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z mlečno čokolado. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 35,1% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega karamelnega priokusa. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Tokrat v receptu za izdelavo majhnih čokoladnih »sladkorčkov«. 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladni bonboni

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak V posodi zavrite maslo in smetano. Odstavite iz ognja in v vročo mešanico vmešajte obe čokoladi, da se stopita (pazite, da prihranite nekaj jedilne čokolade za pozneje).
2. Korak Stopljeni čokoladni mešanici dodajte 2 žlici ruma, nato pa posodo postavite v hladilnik za nekaj ur, da se ohladi.
3. Korak V drugi posodi stopite še preostanek jedilne čokolade in kokosovo maščobo.
4. Korak Na pladenj postavite 80 papirnatih košaric in v vsako nadevajte za tri četrtine čajne žličke stopljene čokolade. Pladenj s košaricami postavite v hladilnik, da se čokolada strdi.
5. Korak Iz hladilnika vzemite posodo v kateri imate čokoladno zmes in nato stepajte, da se nekoliko zmehča. Nadevajte jo v čokoladne košarice.
6. Korak Po želji lahko bonbončke še okrasite, na koncu pa jih ne pozabite postaviti v hladilnik, da se strdijo. Priporočljivo jih je hraniti v hladnem prostoru.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno