Koda WELCOME5 prinaša 5 % popusta! ✨

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne testenine v kremi mascarpone

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5
cokoladne testenine v kremi mascarpone

Odličen recept za bio čokoladne testenine v kremi mascarpone, ki bodo v vašo kuhinjo prinesle omamno kakavovo aromo, vaše goste pa posladkale na malce drugačen čokoladen način.

Čokoladne testenine v kremi mascarpone 

Avtorica: Selma Bizjak, Sladko-slane brbončice


Opomba: Če nismo pristaš uživanja surovih jajc, lahko rumenjake s sladkorjem obdelamo nad soparo.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladne testenine v kremi mascarpone

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak Mascarpone vzamemo iz hladilnika pol ure preden ga bomo uporabili. Uporabimo sveža jajca, ki morajo biti sobne temperature.
2. Korak Rumenjake ločimo od beljakov. Beljake lahko uporabimo za izdelavo beljakov poljubčkov kasneje. K rumenjakom dodamo polovico sladkorja in obe vrečkici bourbon vanilijevega sladkorja. Z električnim mešalnikom stepamo toliko časa, da dobimo gladko kremasto maso. Nato vmešamo še mascarpone. Kremo postavimo v hladilnik, da se ohladi.
3. Korak Uporabimo večji steklen kozarec. Na dno kozarca damo najprej pest čokoladnih testenin, nato z dresirno vrečko napolnimo kozarec do 3/4. Po vrhu kreme razporedimo še nekaj čokoladnih školjk, ki jih posujemo z zlatim jedilnim prahom, posujemo tudi kremo. Kozarce s sladico postavimo nazaj v hladilnik, da je sladica ohlajena, ko jo postrežemo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno