BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna torta z rdečim vinom

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16
je kdo rekel cokoladna torta z rdecim cokoladnim vinom ja mi smo recept za tole cokoladno torto z rdecim vinom postreze z bogato cokoladno masleno kremo

Je kdo rekel čokoladna torta z rdečim čokoladnim vinom? Ja, mi smo! Recept za tole čokoladno torto z rdečim vinom postreže z bogato čokoladno masleno kremo. Čokoladna torta je zagotovo kraljica vseh tort. Skoraj ne poznamo osebe, ki čokoladni torti reče NE ali pa je v življenju še nikoli ni jedel. A, kaj če z receptom za tole čokoladno torto postrežete še boljšo, še bolj okusa polno in še bolj drzno čokoladno torto? 


BAM čokoladno vino je rezultat več let zorenega temnega rdečega vina prepletenega z okusom odlične temne čokolade. Klasična rubinasta barva z rahlimi vijolični odtenki že z barvo razodeva prefinjen okus, ki se odlično znajde kot aperitiv ob sladicah, sladoledu, jagodičastem sadju, izbranih gurmanskih jedeh ali kot glavna sladica čokoladne torte.

Še dodaten BAM nasvet, da bo čokoladna torta res uspela: Uporabite dober kakav v prahu. Pri pripravi čokoladne torte je zelo pomembno, da uporabite visokokakovostne izdelke. Mi smo uporabili BAM kakav v prahu, ki daje drzen okus čokolade: ker daje gladek, bogat in drzen okus čokolade.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta z rdečim vinom

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 16

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejemo na 200°C in dva pekača za torto premera 15 cm obložimo s  papirjem za peko. Namastimo stranice. V veliki skledi zmešamo sladkor, BAM kakav v prahu, moko, sodo bikarbono, pecilni prašek in sol. Stepamo, da se sestavine povežejo. Na sredini zmesi naredimo jamico in vanjo vlijemo rastlinsko olje, BAM vanilijevo pasto, jajca in BAM rdeče čokoladno vino. Mešamo, dokler testo ni gladko in ne v njem ni grudic moke.

2. Korak

Testo enakomerno porazdelimo med oba pekača in pečemo približno 30 minut. Pustimo, da se biskvita v pekaču hladita 10 minut. Nato ga prestavimo na rešetko, da se popolnoma ohladi. Medtem zmešamo maslo, BAM kakav v prahu, sladkor v prahu, sol, BAM rdeče čokolado vino in BAM vanilijevo pasto. S stepanjem začnemo pri nizki hitrosti, nato postopoma povečamo in stepamo pri najvišji hitrosti. Mešamo toliko časa, da dobimo puhasto zmes brez sledi kakavovega prahu.

3. Korak

Ko so biskviti popolnoma ohlajene, prvo plast položimo na stojalo za torte, jo namažemo s približno polovico maslene kreme z vinom. Naslednjo plast položimo na vrh torte in z lopatico za kremo premažemo zunanjost torte. Postrežemo!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-4,37 €
Skupaj:
39,33 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno