BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna torta z mandlji

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 12
cokoladna torta z mandlji

BAM Temna čokolada vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov. Idealna je tako za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za modeliranje in pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem ter ravno prav grenko-sladkem okusu. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Recept za pripravo čokoladne torte z mandlji. 

 

 



Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1
V posodi penasto zmešajte sladkor in zmehčano maslo. Postopoma dodajajte rumenjake in mešajte vse dokler masa ne postane penasta.
2
Čokolado, razlomljeno na majhne koščke, raztopite nad vodno kopeljo. Nekoliko ohlajeno stopljeno čokolado vmešajte k penasti masi.
3
Iz beljakov nato stepite čvrst beljakov sneg in ga nežno vmešajte v čokoladno maso. Masi dodajte še moko s pecilnim praškom, jedilni škrob ter sesekljane mandlje. Vse skupaj dobro premešajte.
4
Potem pripravite pekač obložen s papirjem za peko ter vanj vlijte testo. Pekač postavite v pečico segreto na 175 stopinj za približno 50 minut.
5
Nato ponovno raztopite čokolado nad vodno kopeljo in premažite ohlajen biskvit najprej z marelično marmelado, potem pa še s stopljeno čokolado.
6
Za dekoracijo torto potresite s sesekljanimi lešniki ali mandlji.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno