Recept za pripravo čokoladne torte z dodatkom pinjol.
Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
1. Korak
Čokolado razlomite na majhne koščke in jo stopite nad vodno kopeljo ali v mikrovalovni pečici. Zmehčajte maslo in premešajte s sladkorjem, da dobite kremasto mešanico.
2. Korak
Ločite rumenjake od beljakov in kremasti zmesi vmešajte rumenjake, ohlajeno stopljeno čokolado ter sesekljane pinjole. Zmesi nežno primešajte še moko in čvrst beljakov sneg.
3. Korak
Pripravite pekač in ga obložite s papirjem za peko ter vanj vlijte čokoladno zmes. Pekač postavite v pečico segreto na 160 stopinj za približno 50 minut.
4. Korak
Čokoladno sladico nato potresite s sladkorjem v prahu ali s kakavom ter servirajte ohlajeno.
Čokolado razlomite na majhne koščke in jo stopite nad vodno kopeljo ali v mikrovalovni pečici. Zmehčajte maslo in premešajte s sladkorjem, da dobite kremasto mešanico.
2. Korak
Ločite rumenjake od beljakov in kremasti zmesi vmešajte rumenjake, ohlajeno stopljeno čokolado ter sesekljane pinjole. Zmesi nežno primešajte še moko in čvrst beljakov sneg.
3. Korak
Pripravite pekač in ga obložite s papirjem za peko ter vanj vlijte čokoladno zmes. Pekač postavite v pečico segreto na 160 stopinj za približno 50 minut.
4. Korak
Čokoladno sladico nato potresite s sladkorjem v prahu ali s kakavom ter servirajte ohlajeno.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.