BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Cheesecake s tremi plastmi čokolade

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13
ljubitelji cokolade pozor tale cheesecake sladica bo za vas cheesecake smo pripravili s plastjo cokolade plastjo cokolade in plastjo cokolade ne nismo se zmotili ne gre za tipkarsko napako cheesecake je polna kombinacija treh razlicnih cokoladnih

Ljubitelji čokolade, pozor! Tale cheesecake sladica bo za vas. Cheesecake smo pripravili s plastjo čokolade, plastjo čokolade in plastjo čokolade. Ne, nismo se zmotili, ne gre za tipkarsko napako. Cheesecake je polna kombinacija TREH različnih čokoladnih plasti. 


Zdaj je verjetno že jasno, da je cheesecake sladice polna čokolad na TRI različne načine. Začnemo s slastno, rahlo hrustljavo čokoladno skorjico, kateri sledi kremna in okusa polna čokoladna krema, katero zaključi čokoladni ganache preliv.

A čeprav je priprava cheesecake sladice načeloma enostavna, je potrebno pred pripravo vseeno upoštevati vsaj en zelo pomemben nasvet.


Vedno pazimo, da so vse sestavine, ki jih uporabimo med pripravo, ogrete na sobno temperaturo. Čeprav je ta korak samoumeven, a ničkolikokrat se zgodi, da cheesecake ne uspe ravno zaradi neupoštevanja tega pravila. Kremni sir, jajca in kisla smetana MORAJO biti ogrete na sobno temperaturo, saj se drugače ne bodo lepo steple in bodo ustvarile cheesecake kremo z grudicami. Če bodo tudi ostale sestavine sobne temperature, se bodo zmešale hitreje, kar pomeni manj zraka v kremi in s tem poskrbimo, da bo cheesecake struktura res čokoladno kremna.

Ob pripravi cheesecake sladice se lahko razvajamo tudi z različico brez čokolade, pri čemer nam lahko pomaga BAM mešanica za cheecake.


Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cheesecake s tremi plastmi čokolade

  • Čas priprave: 1 ura
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 13

Sestavine:

  • 55 g neslanega masla
  • 20 Oreo piškotov
  • ščep soli

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pečico segrejemo na 180°C in pekač za torto premera 22 cm obložimo s papirjem za peko. Oreo piškote zdrobimo in jih zmešamo z maslom. Mešanica bo suha in peščena. Zmes za skorjo enakomerno vtisnite v pripravljen pekač. Večji pekač, če se le da z merami 33 x 23 cm, napolnite z vodo in postavite v pečico, da ustvarite vodno kopel za cheesecake. To bo pomagalo preprečiti morebitne razpoke.

2. Korak

Zmehčan kremni sir, kislo smetano sobne temperature in sladkor stepamo toliko časa, dokler zmes ne postane gladka in kremna. Dodamo BAM kakav v prahu, espresso v prahu, BAM vanilijevo pasto. Nato postopoma dodajamo jajca ter stepamo, dokler se sestavine ne združijo. Nazadnje dodamo BAM stopljeno čokolado in mešamo, dokler zmes ni gladka. Testo za cheesecake prelijemo čez piškotno skorjo, ki čaka v pekaču  Pekač previdno položimo na srednjo rešetko pečice in pečemo 55 minut.

3. Korak

Po 55 minutah izklopimo pečico in le narahlo odpremo vrata pečice. Cheesecake naj se pri rahlo odprtih vratih in ugasnjeni pečici postopoma ohlaja. Po eni uri ga vzamemo iz pečice, z nožem potegnemo po robovih, da ga sprostimo iz pekača in postavimo na rešetko za 1 uro, da se ohladi na sobno temperaturo. Cheesecake pokrijemo s folijo in postavimo v hladilnik, kjer naj počaka čez noč.

4. Korak

Pripravimo čokoladni ganache. Smetano segrejemo tik do vretja in z jo prelijemo čez BAM temno čokolado. Pustimo stati 1 minuto nato začnite z mešajem z metlico, dokler zmes ni gladka in sijajna.

5. Korak

1/3 čokoladnega ganacha si postavimo na stran, saj ga bomo uporabili za dekoracijo z dresirno vrečko. Ostalo količino čokoladnega ganacha prelijemo čez cheesecake. Za popestritev dekoracije lahko uporabimo tudi sveže sadje Vse skupaj nato postrežemo.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-2,98 €
Skupaj:
26,81 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno