Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Cheesecake kocke brez peke

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
enostavne cheesecake kocke brez peke bodo postregle z neustavljivo kremnim okusom ki ga obogati se svez jagodni okus da pa je priprava res enostavna pa jih pripravimo se brez peke

Enostavne cheesecake kocke brez peke bodo postregle z neustavljivo kremnim okusom, ki ga obogati še svež jagodni okus. Da pa je priprava res enostavna pa jih pripravimo še brez peke.


Cheesecake se je vedno zdel kot modna sladica za posebne priložnosti, ko pa ga enkrat pripravimo, vidimo, da je sama priprava popolnoma enostavna in to ni sladica, ki je primerna le za posebne priložnosti. Ker za pripravo ne potrebujemo pečice, jih lahko pripravimo tudi kot osvežilno poletno sladico. 

Za svež okus jagod bo poskrbel BAM preliv jagoda. BAM preliv Jagoda je sadni pripravek, ki vsebuje vsaj 70% jagod. Jagodni preliv lahko uporabimo kot preliv za palačinke, z njim popestrimo okus navadnega jogurta ali pa ga uporabimo kot preliv po kremnih cheesecake kockah.


Ob cheesecake kocke postrežemo tudi:

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Cheesecake kocke brez peke

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

  • 75 g neslanega masla
  • 200 g piškotnih drobtin

Navodila za uporabo:

1. Korak

Kvadratni pekač obložimo s papirjem za peko. V skledi za zmešamo piškotne drobtine in stopljeno maslo. Vse sestavine mešamo dokler se ne povežejo. Mešanica mora biti podobna mokremu pesku. V pripravljenem pekaču naredimo zmes potlačimo v piškotno dno. Sledi cheesecake nadev. V čisti skledi zmešamo kremni sir, sladkor v prahu, koruzni sirup, BAM vanilijevo pasto in sol. V zmešan nadev vmešamo BAM preliv jagoda in mešamo, dokler se popolnoma ne zmeša. Cheesecake bo rahel in kremast, vendar se bo v hladilniku strdil.

2. Korak

Cheesecake z žlico razporedimo po skorji pripravljenega piškotnega dna in ga z gumijasto lopatico razporedimo v enakomerno plast. Z žlico na vrh nanesemo še kepice BAM preliva jagoda in z nožem za maslo ustvarimo velike vrtinčke. Pekač tesno pokrijemo s plastično folijo in čez noč postavimo v hladilnik, da se strdi. Postrežemo hladno!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,98 €
Skupaj:
8,82 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno