NOVO: Preliv Ananas Mango s 70% sadnega deleža, ki združuje eksotične okuse ananasa in manga.

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA16 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Bučna pita

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 3 ure 20 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 12
bucna pita

Bučna pita se ponaša z odličnim okusom, ki ga obogati BAM vanilijeva pasta in BAM mešanica začimb Štrudelj & Pita. Njena hrustljava skorja se odlično ujema s kremasto notranjostjo, kar jo dela neustavljivo slastno. Za sladico lahko uporabiš tako hokaido kot masleno bučo, priporočamo pa, da se odločiš za masleno bučo, saj dodaja sladici še bolj kremast okus. 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • 200 g moke
  • 100 g ohlajenega masla
  • 50 g sladkorja
  • 1 jajce
  • ½ žličke soli
  • 2-3 žlice hladne vode

Navodila za uporabo:

1
V večji skledi zmešaj moko, sladkor in sol.
2
Dodaj ohlajeno maslo in ga zmešaj z mokro mešanico, dokler ne nastane drobljiva zmes.
3
Dodaj jajce in toliko hladne vode, da oblikuješ gladko testo.
4
Testo oblikuj v kroglo, zavij v plastično folijo in postavi v hladilnik za vsaj 30 minut.
1
Pečeno bučo pretlači v gladek pire.
2
V drugi skledi zmešaj bučni pire, smetano za stepanje, sladkor, jajca, BAM začimbe Štrudelj in pita in BAM vanilijevo pasto, dokler se vse sestavine dobro ne povežejo.
1
Pečico segrej na 180 °C.
2
Ohlajeno testo razvaljaj in ga prenesi v pekač (premera 23 cm), obloženega s papirjem za peko.
3
Na testo enakomerno razporedi bučno polnilo.
4
Pito peci v predhodno segreti pečici približno 45–50 minut, dokler polnilo ne postane čvrsto in se rahlo zapeče.
5
Po pečenju pito pusti, da se ohladi na sobno temperaturo, nato jo postavi v hladilnik za vsaj 2 uri, da se okusi povežejo.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno