BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Torta pistacija-malina

  • (1)
  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8
torta pistacija-malina


@bam_chocolate1 Iščeš sladico, ki bo navdušila? ? Predstavljamo torto pistacija-malina. Božanska pistacijina krema, sveže maline in hrustljavo piškotno dno - brez pečenja. BAM malinin džem brez dodanega sladkorja prinaša prijetno kislost, ki popolno dopolnjuje sladkobo. Hitra, enostavna in kot nalašč za vse priložnosti! ? SESTAVINE: - 200 g mletih piškotov - 100 g masla - 80 ml mleka - 400 ml smetane - 200 g BAM pistacijinega namaza - 20 g koruznega škroba - BAM malinov džem brez dodanega sladkorja - Sveže maline (za okras) POSTOPEK: 1. V veliki skledi nežno združi mlete piškote, stopljeno maslo in mleko ter mešaj, dokler ne dobiš enotne zmesi. 2. S pripravljeno piškotno mešanico obloži dno pekača in ga postavi v hladilnik, da se čvrsto poveže. 3. Za kremasto pistacijino kremo v kozici združi smetano, BAM pistacijin namaz ter koruzni škrob. Počasi segrevaj na štedilniku in ves čas mešaj, dokler ne dosežeš goste, kremaste teksture. 4. Enakomerno premaži piškotno dno z BAM malinovim džemom brez dodanega sladkorja. 5. Prelij s toplo pistacijino kremo in počakaj, da se nekoliko ohladi. 6. Na koncu tortico okrasi s svežimi malinami in jo postavi v hladilnik za nekaj ur, da se krema popolnoma strdi. Uživaj v čudoviti kombinaciji okusov, ki jih ponuja ta edinstvena tortica. ✨ #pistachio #pistachiocake #bam #bamchocolate #mojacokoladasi ♬ original sound - BAM - Become A Master


Če iščeš sladico, ki bo očarala tvoje goste in zadovoljila vaše okuse je torta s pistacijo in malino prava izbira.

Ta torta brez peke združuje kremasto pistacijo, sočne maline in hrustljavo piškotno dno, kar ustvarja popolno harmonijo okusov in tekstur.

Njena priprava je hitra in enostavna, zato je idealna tudi za tiste, ki nimajo veliko časa ali izkušenj v slaščičarstvu.


Torta pistacija malina bo s svojo osvežilno noto in bogatim okusom postala nepogrešljiv del posebnih priložnosti. BAM pistacijin namaz prinaša edinstveno kremasto teksturo, medtem, ko BAM malinin džem brez dodanega sladkorja poskrbi za prijetno kislost, ki lepo dopolnjuje sladkobo pistacijine kreme.


Torta ne potrebuje pečenja, kar jo naredi še posebej priročno za pripravo v toplejših mesecih ali kadar želiš hitro pripraviti nekaj sladkega.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Torta pistacija-malina

  • Čas priprave: 1 ura 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 8

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V veliki skledi nežno združi mlete piškote, stopljeno maslo in mleko ter mešaj, dokler ne dobiš enotne zmesi.

2. Korak

S pripravljeno piškotno mešanico obloži dno pekača in ga postavi v hladilnik, da se čvrsto poveže.

3. Korak Za kremasto pistacijino kremo v kozici združi smetano, BAM pistacijin namaz ter koruzni škrob. Počasi segrevaj na štedilniku in ves čas mešaj, dokler ne dosežeš goste, kremaste teksture.
4. Korak

Enakomerno premaži piškotno dno z BAM malinovim džemom brez dodanega sladkorja.

5. Korak

Prelij s toplo pistacijino kremo in počakaj, da se nekoliko ohladi.

6. Korak

Na koncu tortico okrasi s svežimi malinami in jo postavi v hladilnik za nekaj ur, da se krema popolnoma strdi.


Uživaj v čudoviti kombinaciji okusov, ki jih ponuja ta edinstvena tortica.

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno