
Sestavine:
- 300g sira mascarpone
- 300ml smetane za stepanje
- 1 kozarček BAM Kokosovega namaza
- 50g kokosove moke
- piškoti za tiramisu
- mlačno mleko (za namakanje piškotov)
@bam_chocolate1 Navelican/-a klasicnega tiramisuja? Mi imamo rešitev ?✨? #coconuttiramisu #coconut #bamchocolate #mojacokoladasi #raffaellotiramisu ♬ original sound - BAM - Become A Master
Navodila za uporabo:
1
V skledi temeljito zmešajte sir mascarpone s smetano za stepanje, dokler ne dobite gladke in kremaste teksture.
2
Dodajte kozarček BAM Kokosovega namaza in kokosovo moko. Premešajte, da se vse sestavine enakomerno združijo.
3
V mlačno mleko za kratek čas pomočite piškote za tiramisu. Namakanje naj bo dovolj kratko, da piškoti vpijejo nekaj mleka, a ostanejo čvrsti.
4
V pekač najprej razporedite plast namočenih piškotov. Preko piškotov enakomerno razporedite del pripravljene kokosove kreme.
5
Nadaljujte z izmeničnim dodajanjem plasti piškotov in kokosove kreme, dokler ne porabite vseh sestavin. Zaključite s plastjo kokosove kreme.
6
Končno plast tiramisuja potresite s kokosovo moko in po želji okrasite z raffaelloti.
7
Postavite v hladilnik za nekaj ur, da se okusi prepojijo in tiramisu dobi pravo teksturo.