BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Ovsene posodice z BAM lešnikovim namazom

  • (1)
  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
ovsene posodice z bam lesnikovim namazom

@bam_chocolate1 ? Iščeš zdrav in okusen zajtrk ali malico za na pot? Preizkusi FIT ovsene posodice z lešnikovim namazom - enostavne za pripravo, polne hranljivih sestavin in popolne za hiter obrok. ?? SESTAVINE: 2 banani FIT ovsena kaša z okusom čokolada-jagoda ½ skodelice navadnih ovsenih kosmičev Ščepec soli ½ žličke pecilnega praška 1 žlička kakava 50 ml mleka BAM FIT lešnikov beljakovinski namaz Jagode PRIPRAVA: 1. V posodi s pomočjo vilice zmečkaj banani. 2. Dodaj FIT ovseno kašo z okusom čokolada-jagoda, navadne ovsene kosmiče, sol, pecilni prašek, kakav in mleko. 3. Vse sestavine dobro premešaj, da dobiš enotno maso. Masa naj bo dovolj gosta, da jo lahko oblikuješ. Enakomerno napolni modelčke za muffine, pri tem pa zmes potisni ob rob, da oblikuješ posodice. 4. Peci v predhodno ogreti pečici na 170 °C približno 20 minut. 5. Ohlajene ovsene posodice napolni z BAM FIT proteinskim lešnikovim namazom in po vrhu dodaj narezane koščke jagod. Postrezi in uživaj v slastnem in zdravem zajtrku ali prigrizku. ✨ #fitzajtrk #bam #bamchocolate#mojacokoladasi ♬ original sound - BAM - Become A Master

Iščeš ideje za zdrav in okusen zajtrk ali malico, ki jo lahko enostavno vzameš s seboj na pot? Naše FIT ovsene posodice z lešnikovim namazom so popolna izbira zate.


Te slastne posodice so enostavne za pripravo, polne hranljivih sestavin in idealne za hiter obrok. Za njihovo pripravo potrebuješ le eno posodo in model za muffine, kar pomeni manj posode za pomivanje in več časa za uživanje.


Priprava je resnično enostavna. V nekaj preprostih korakih lahko ustvariš te čudovite ovsene posodice, ki so kot nalašč za aktiven življenjski slog. Kombinacija banane, BAM oatmeal z okusom čokolada-jagoda, ovsenih kosmičev, kakava in BAM proteinskega lešnikovega namaza bo zadovoljila tvoje brbončice ter ti zagotovila energijo za ves dan.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Ovsene posodice z BAM lešnikovim namazom

  • Čas priprave: 30 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

V posodi s pomočjo vilice zmečkaj banani.

2. Korak

Dodaj BAM oatmeal z okusom čokolade in jagode, navadne ovsene kosmiče, sol, pecilni prašek, kakav in mleko.

3. Korak

Vse sestavine dobro premešaj, da dobiš enotno maso. Masa naj bo dovolj gosta, da jo lahko oblikuješ. Enakomerno napolni modelčke za muffine pri tem pa zmes potisni ob rob, da oblikuješ posodice.

4. Korak

Peci v predhodno ogreti pečici na 170 °C približno 20 minut.

5. Korak

Ohlajene ovsene posodice napolni z BAM proteinskim lešnikovim namazom in po vrhu dodaj narezane koščke jagod.

Postrezi in uživaj v slastnem in zdravem zajtrku ali prigrizku.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-0,89 €
Skupaj:
8,00 €

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno