Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Ledena kava

  • (1)
  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9
ledena kava

Recept lahko prilagodiš svojemu okusu ali dieti. V kolikor imaš raje močnejši okus kave, lahko povečaš količino kave (in obratno). Poleg tega lahko eksperimentiraš z različnimi okusi sladoleda, namesto kravjega mleka pa lahko uporabiš riževo mleko. Vanilijev sladoled lahko pripraviš kar sam/a, s pomočjo BAM mešanice za sladoled. Tako bo tvoja ledena kava še bolj domačega pristnega okusa!

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Ledena kava

  • Čas priprave: 25 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 9

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

Pripravi 2,5 dcl turške kave. Za bolj intenziven okus dodaj BAM arabsko kavno mešanico. Počakaj, da se popolnoma ohladi, nato jo postavi za 15 minut v hladilnik.

2. Korak

V mešalniku zmešaj ohlajeno kavo, mleko, vanilijev sladoled in BAM kavno-lešnikov namaz. Mešaj, dokler ni zmes lepe gladke teksture. 

3. Korak

Kozarec napolni z ledenimi kockami in čeznje prelij zmešano kavno mešanico.

4. Korak

Po želji ledeno kavo prelij s stepeno smetano in jo za dodatno hrustljavost ter polnejši okus posipaj z BAM praženimi lešniki ter BAM kakavom v prahu. Za lažje uživanje dodaj slamico in dolgo žličko. 

Uživaj v slastni ledeni kavi z vanilijevim sladoledom in kavno-lešnikovim namazom!

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-4,17 €
Skupaj:
37,52 €

O avtorju

Teja K.
Vsebinski marketing
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno