Nori PRE BLACK FRIDAY popusti čakajo nate! 🛒

BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA14 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Kremšnita v lončku

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5
kremsnita v loncku

Kremšnita v kozarčku je kreativna in sodobna različica klasične kremšnite, priljubljene sladice na območju Slovenije in Hrvaške. Ta različica je pripravljena v individualnih kozarčkih, kar daje sladici poseben čar in eleganco. Je odlična izbira za slavnostne dogodke. Tradicionalno je kremšnita sestavljena iz listnatega testa, bogate vanilijeve kreme in lahke stepene smetane.

Uporabite BAM Vaniljevo kremo in kremšnita v lončku bo pripravljena zares hitro.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Kremšnita v lončku

  • Čas priprave: 45 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 5

Sestavine:

  • listnatno testo (kupljeno)
  • 500 ml mleka
  • BAM vaniljeva krema
  • 500 ml smetane za stepanje
  • sladkor v prahu za dekoracijo

Navodila za uporabo:

1. Korak Priprava testa: listnato testo narežite na manjše kvadratke in ga pecite v pečici na 200°C, dokler ne postane zlato-rjave barve. Ohladite.
2. Korak Vanilijeva krema: Uporabite BAM mešanico za vaniljevo kremo. Le sledite navodilom na embalaži, priprava je sila preprosta. Kremo ohladite.
3. Korak Stepena smetana: V drugi posodi stepite smetano, dokler ne postane čvrsta.
4. Korak Sestavljanje: V kozarčke izmenično plastite koščke pečenega testa, vanilijevo kremo in stepeno smetano. Ponavljajte plasti, dokler ne napolnite kozarčkov.
5. Korak Dekoracija: Na vrh posujte sladkor v prahu.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno