Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
V skledo natočite malo hladne vode in vanjo namočite želatino. V posodi dobro premešajte rum, naribano limonino lupinico, jajca in sladkor.
2
Stepite sladko smetano in jo primešajte k zmesi. Dodajte še zmehčano maslo in razmočeno želatino.
3
Polovici kreme dodajte stopljeno čokolado (raztopite jo nad vodno kopeljo) in enakomerno razmešajte.
4
Plast biskvita položite v obroč in ga navlažite s sladkano vodo. Nanj najprej položite čokoladno kremo in nato še »belo« kremo.
5
Torto postavite v hladilnik za nekaj ur ali pa kar čez noč, da se strdi. Nato jo vzemite iz obroča in po občutku okrasite. Lahko jo tudi prelijete s stopljeno čokolado.
V skledo natočite malo hladne vode in vanjo namočite želatino. V posodi dobro premešajte rum, naribano limonino lupinico, jajca in sladkor.
Stepite sladko smetano in jo primešajte k zmesi. Dodajte še zmehčano maslo in razmočeno želatino.
Polovici kreme dodajte stopljeno čokolado (raztopite jo nad vodno kopeljo) in enakomerno razmešajte.
Plast biskvita položite v obroč in ga navlažite s sladkano vodo. Nanj najprej položite čokoladno kremo in nato še »belo« kremo.
Torto postavite v hladilnik za nekaj ur ali pa kar čez noč, da se strdi. Nato jo vzemite iz obroča in po občutku okrasite. Lahko jo tudi prelijete s stopljeno čokolado.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.