1
Z električnim mešalnikom v posodi gladko zmešajte maslo, sladkor, rumenjak, moko in pecilni prašek.
2
Pravokoten pekač namastite ali obložite s papirjem za peko. Pripravljeno testo stresite v pekač in pecite do zlato rumene barve v že prej ogreti pečici na 180 stopinj.
3
Ko je testo pečeno ga nekoliko ohladite. Testo nato zdrobite in stresite v drugo posodo. Dodajte mlete orehe (ali lešnike), kakav, sladkor v prahu, rum in beljakov sneg.
4
Vse skupaj premešajte in iz mase oblikujte gmote v obliki piramid. Piramide postavljajte na pekač.
5
Za konec pripravite še preliv. Nad vodno kopeljo stopite čokolado z dvema žlicama sladkorja, tremi žlicami mleka in koščkom masla. Mešajte dokler čokolada ni čisto gladka.
6
Prelijte jo čez piramide. Pustite, da se ohladi in postrezite.