BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA15 Izdelki FIT Akademija FIT obroki

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladne miške

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Čas priprave: 2 uri 30 min
  • Težavnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Št. sestavin: 7
cokoladne miske

BAM beli čokoladni crispy navdušuje z okusom in sijajem, ki spominja na prave bisere. Drobne, svetleče kroglice so narejene iz bele čokolade in hrustljavega piškota, ki se skriva v notranjosti kroglice. Sladicam dodajajo vznemirljiv pridih in so prava paša za oči. Uporabimo jih lahko za dekoracijo tort, rezin in sladic v kozarcu. Nepogrešljive pa so tudi pri dekoraciji sladoleda. Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Čokoladne miške - prava sladica na zabavi!


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Sestavine:

  • 115 g polsladke čokolade
  • 75 g kisle smetane
  • 150 g zdrobljenih čokoladnih piškotov
  • 40 g sladkorja v prahu
  • 24 okrasnih kroglic
  • 25 g mandljev v rezinah
  • 12 podolgovatih gumijastih bonbonov

Navodila za uporabo:

1
Stopite čokolado in vanjo vmešajte kislo smetano. V maso vmešajte še 110 g zdrobljenih čokoladnih piškotov. Pokrijte in postavite v hladilnik, da se zgosti.
2
Iz ene žlice mase oblikujte miške – kroglo mase rahlo podaljšajte in izostrite v obliko nosu.
3
Miške po želji obarvajte – črne povaljajte v preostanek zdrobljenih čokoladnih piškotov, bele pa v sladkor v prahu. Za ostalo dekoracijo poskrbijo preostale sestavine – srebrne okrasne kroglice so kot nalašč za oči, mandlji za ušesa, podolgovati bomboni pa za rep. Uporabite domišljijo!
4
Končane miške postavite v hladilnik, kjer naj počivajo vsaj dve uri.
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno