1
Za pripravo biskvita rumenjake in polovico sladkorja posebej kremasto stepemo. Beljake in drugo polovico sladkorja stepemo v trd sneg. Nad soparo stopimo čokolado s kokosovim maslom. Stepenim rumenjakom dodamo stopljeno in malce ohlajeno čokolado ter dodamo 1/3 snega. Moko presejemo skupaj s pecilnim praškom in vmešamo v rumenjake, nato previdno vmešamo še preostali sneg.
2
Pečemo pri 180 stopinjah približno pol ure. Ohlajeno pečeno testo razrežemo na tri enake dele.
3
Za pripravo kreme en dan preden pečemo biskvit naredimo kremo. V posodo vlijemo smetano in vanjo nalomimo čokolado. Neprestano mešamo. Ko se čokolada skoraj stopi, posodo odstavimo in mešamo še toliko časa, da dobimo gladko zmes. Ohladimo in damo čez noč v hladilnik. Naslednji dan kremo samo še stepemo.
4
Ko torto sestavimo, jo tudi po vrhu tanko namažemo s kremo in jo postavimo za kakšno urico v hladilnik. Nato stopimo čokolado in kokosovo maslo ter prelijemo po vrhu torte. Okrasimo po želji.