BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladna krema z mascarpone

  • (1)
  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4
bogato in kremna cokoladna krema z mascarpone obljubi enostavno pripravo pripravljena iz samo stirih sestavin in obljubi tocno taksno strukturo: kremno cokoladno in primerno za okrasitev tort mafinov ali ostalih sladic

Bogato in kremna čokoladna krema z mascarpone obljubi enostavno pripravo. Pripravljena iz samo štirih sestavin in obljubi točno takšno strukturo: kremno, čokoladno in primerno za okrasitev tort, mafinov ali ostalih sladic.


Tokrat smo čokoladno kremo pripravili z mascarpone sirom. Mascarpone je kremni italijanski sir, ki je običajno poznan kot glavna sestavina tiramisuja. Mascarpone je s slajšim okusom kot kremni sir popolna sestavina za rahlo in kremasto čokoladno kremo. Čokoladna krema z mascarpone ima okus skoraj takšen kot čokoladna krema s sladko smetano, vendar ima ta krema bolj bogat okus, ki ji ga daje mascarpone sir. Ustvari čokoladno kremo s stabilno teksturo, ki bo dovolj močna, da obdrži svojo obliko tudi v plasteh v torti.

Svoje sladice lahko dekorirate tudi z:


Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Čokoladna krema z mascarpone

  • Čas priprave: 15 min
  • Težavnost:
  • Št. sestavin: 4

Sestavine:

Navodila za uporabo:

1. Korak

BAM kakav v prahu in sladkor v prahu presejemo. To je zelo pomemben korak zato ga ne preskočimo.

2. Korak

Z mešalnikom, opremljenim z nastavkom za stepanje, pri srednji hitrosti stepemo mascarpone sir, BAM kakav v prahu in sladkor v prahu. Stepamo toliko časa, da se vse sestavine povežejo. 

3. Korak

Dodamo smetano in postopoma povečamo hitrost in stepamo pri najvišji hitrosti. Mešamo, dokler ne dosežemo želene konsistence za čokoladno kremo, ki bo dobro obdržala svojo obliko. Zmes stepamo do trdih vrhov – stepamo, dokler vrhovi ne bodo videti čvrsti. Takrat pazimo, da je ne stepemo preveč, saj bo imela krema zrnato teksturo ali se bo sčasoma spremenila v maslo. Pojemo kot samostojno sladico ali jo kot dekoracijo na sladico nanesemo s pomočjo dresirne vrečke.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-1,39 €
Skupaj:
12,51 €
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Morda vas zanima
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno