BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Zaskrbljeni Britanci: Ali bo čokolada naslednja žrtev brexita?

  • Čas branja Čas branja: 1 minuta
zaskrbljeni britanci: ali bo cokolada naslednja zrtev brexita

Ljudje v Veliki Britaniji se sprašujejo ali se lahko zaradi brexita zgodi konec prodaje čokolad.

Gromozanski padec valute

Britanska ekonomija je v zadnjih dneh zabeležila gromozanski padec svoje valute. Britanski funt je namreč dosegel najnižjo vrednost v zadnjih 35-ih letih le nekaj ur po objavi novice o t. i. Brexitu (zapustitev VB iz Evropske Unije). Toda ne glede na to situacijo imajo britanci še eno večjo skrb.

"Sami vemo kako zelo ljudje obožujejo Milky Way Magic Stars izdelek in zagotovili bomo, da jih bomo v Veliki Britaniji še prodajali."

Množice so namreč zaskrbljene kaj se bo zgodilo z njihovimi Milky Way Magic Stars (v prevodu: magične zvezdice iz mlečne ceste). Na spletu je namreč zelo hitro zaokrožila novica iz prejšnjega meseca, zatem ko je eden izmed ljubiteljev Milky Way izdelkov objavil fotografijo na kateri je na embalaži izdelka jasno zapisano: "Ta izdelek se ne sme prodajati izven EU.

milkyway

Na govorice so se hitro odzvali tudi zaposleni pri podjetju Mars (proizvajalcu magičnih zvezdic) ter v sporočilu za javnost pomirili ljudi in jih pustili brez skrbi.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno