BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Zakaj s čokolado za poročno darilo zagotovo ne boste zgrešili?

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
zakaj s cokolado za porocno darilo zagotovo ne boste zgresili

Večno vprašanje, ki se mu svatje ob bližajoči se poroki nikakor ne moremo izogniti – kaj kupiti za darilo? Vsi si seveda želimo pokloniti nekaj, kar bi razveselilo mladoporočenca, hkrati pa bi bilo tudi uporabno.

In ker gre ljubezen tudi skozi želodec, ga ni boljšega darila od dobre čokolade!

Personalizirana čokolada

Na prvo mesto našega seznama smo jo uvrstili, saj z njeno izbiro zagotovo ne boste zgrešili – vsaj dokler veste, kakšno čokolado imata mladoporočenca najraje, in kakšen napis ju bo najbolj razveselil.

V naši spletni trgovini lahko izbirate med pestro ponudbo čokolad in bonbonier, kjer lahko do potankosti izberete vrsto čokolade, posipe, figurice in ustvarite napis po lastni želji. Če dobro pobrskate med izdelki, pa lahko najdete tudi možnost pakiranja izbrane čokolade ali bonboniere v ličnih personaliziranih embalažah.

Čokoladno vino

Ni ga bolj elegantnega darila od kakovostnega vina, če pa je to za nameček še čokoladno, ste ubili dve muhi na en mah. Lahko se uživa samostojno kot aperitiv ali ob izbranem prigrizku ali slaščicah, služi pa lahko tudi kot osnova za pripravo koktajlov. Razveselila vas bo tudi novica, da sta v naši spletni trgovini na voljo tako rdeče kot tudi belo čokoladno vino, in vse dokler veste, katera vrsta je bolj po godu ženinu in nevesti, ne boste zgrešili. Rdeče čokoladno vino je izdelano na osnovi vrhunskega temno rdečega vina in temne čokolade, v belem čokoladnem vinu pa se skrivajo note sladke bele čokolade, vanilije, sherryja, kave in maslenih piškotov.

Čokoladni kozarčki in liker

Naj ženin in nevesta njuni življenjski prelomnici nazdravita z vrhunskim refoškovim likerjem, pridelanim v slovenski Istri, ki se odlično poda k čokoladi. In le kaj je lahko boljše od tega, da lahko liker popijeta kar v ročno izdelanih kozarčkih iz fine temne čokolade z vsaj 60 % kakavovimi deli, in se s tem prepustita harmoniji čudovitih okusov? Podarite jima prvovrsten darilni set, ki ju bo zagotovo navdušil.

Čokoladna salama

Če sta mladoporočenca ljubitelja mesnin, ju to poročno darilo zagotovo ne bo pustilo ravnodušnih. Na prvi pogled je čokoladna salama podobna navadni salami, z močnim čokoladnim vonjem pa bo na mah prebudila njune brbončice. Izdelana je iz vrhunske 70 % temne čokolade, lešnikove kreme in celih lešnikov, za popoln izgled pa zavita v folijo iz oblatov.

Čokoladna kravata in čokoladni čevelj

Privabite nasmeh na ženinov obraz s tem, da mu poklonite prikupno čokoladno kravato, narejeno iz mlečne ali temne čokolade, nevesto pa razveselite z ličnim čokoladnim čevljem, ki ga kot vsaka ženska, ki obožuje čevlje, zagotovo ne bo odklonila.

Mini čokoladna fontana

Mladoporočencema lahko ob začetku njune skupne življenjske poti podarite mini čokoladno fontano, ki bo prav gotovo postala nepogrešljiv del njunih družinskih in prijateljskih srečanj. Izdelana je iz nerjavečega jekla, njena uporaba in čiščenje pa sta izjemno preprosta. Vgrajen ima motorček za topljenje čokolade, ki hkrati vzdržuje tudi njeno temperaturo. Tako bo pomakanje sadja, piškotov in drugih slaščic v izbrani družbi prav gotovo nepozabno doživetje!

Seveda pa se naš izbor poročnih daril pri tem seznamu še ne konča. V naši spletni trgovini namreč najdete tudi mnoga druga izvirna darila, ki pa jim lahko priložite še prikupno čoko čestitko, na katero bomo ročno napisali besedilo v skladu z vašimi željami. Naj mladoporočencema vaše poročno darilo še dolgo ostane v lepem in sladkem spominu!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno