BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Zakaj čokolado uvrščamo med najbolj izvirna darila za rojstni dan

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
zakaj cokolado uvrscamo med najbolj izvirna darila za rojstni dan

Čokolada je zagotovo eno izmed bolj hvaležnih živil, saj jo odlikujejo izjemen okus in blagodejni učinki na zdravje, poleg tega pa jo lahko podarimo tudi ob najrazličnejših priložnostih.

Čokolada je zagotovo eno izmed bolj hvaležnih živil, saj jo odlikujejo izjemen okus in blagodejni učinki na zdravje, poleg tega pa jo lahko podarimo tudi ob najrazličnejših priložnostih. Morda se na prvi pogled čokolada za darilo ne zdi nič posebnega, a zagotavljamo vam, da boste ob prebiranju spodnjih vrstic spremenili svoje mnenje.

Dandanes je predvsem na spletu izjemno lahko najti ideje za izvirna darila za rojstni dan, a neskončna izbira različnih predlogov ima tudi slabo plat. Včasih se je namreč težko odločiti, kakšno darilo bi slavljenca najbolj razveselilo, hkrati pa bilo zanj tudi uporabno. Mi smo poiskali nekaj idej in nasvetov, kako se lotiti izbire pravega darila, hkrati pa vam ponujamo nekaj predlogov za izvirna čokoladna darila, ki ne bodo udarila po vaši denarnici, izbrani osebi pa bodo zagotovo polepšala dan.

Preverite svoje finančno stanje

Prvi korak pred nakupom darila je zagotovo pregled finančnega stanja in določitev zgornje meje denarja, ki ste ga pripravljeni odšteti za darilo. S tem se boste izognili nepotrebnim in previsokim stroškom. Običajno je tako, da bolj kot nam je neka oseba ljuba, več denarja smo pripravljeni odšteti za njeno darilo; a dražje darilo ni nujno vedno boljše.

Pozanimajte se o obdarovančevih interesih

Verjetno nam ni potrebno posebej poudarjati, kako pomembno je, da obdarovancu kupite darilo, ki bo v skladu z njegovimi zanimanji, in zato ne bo pristalo na dnu omare. Če osebe ne poznate dovolj, da bi lahko ocenili, kakšno darilo bo pravo zanjo, se o tem posvetujte pri njenih oziroma njegovih najbližjih, ki vas bodo zagotovo usmerili na pravo pot.

Čokolada za darilo ne zdi nič posebnega, a zagotavljamo vam, da boste ob prebiranju spodnjih vrstic spremenili svoje mnenje.

Po drugi strani pa se lahko v tem, da so obdarovančevi hobiji oziroma zanimanja vsem znani, skriva past. Če je recimo športnik ali ljubitelj tehnologije, vam odsvetujemo kupovanje športne opreme ali določenega izdelka, če niste popolnoma prepričani, da ga potrebuje oziroma da mu bo ustrezal.

Dajte darilu osebni pečat

Naj bo vaše darilo personalizirano v vseh pogledih. Obdarovancu podarite nekaj, kar bo namenjeno le njemu, hkrati pa v darilo vključite še delček sebe. Mi bi kot pravi čokoholiki izbrali eno od naslednjih možnosti:

  • Personalizirano čokoladno darilo

Personalizirana darila so z razlogom vedno bolj popularna. Že potisk najljubše čokolade ali samo priložena čestitka z osebno noto obdarovancu pričarata prav posebne občutke. Podarite mu lahko na primer posebej zanj izdelano čokolado z njegovim najljubšim okusom in posipom, na katero lahko dodate še napis, ki ga bo še posebej razveselil. Seveda pa lahko v naši spletni trgovini pobrskate tudi med ostalo ponudbo personaliziranih čokoladnih daril, ki obdarovanca zagotovo ne bodo pustila ravnodušnega.

  • DIY čokoladno darilo

Če želite biti še posebej izvirni, boste zagotovo zadeli terno z darilom, ki ga boste slavljencu naredili sami. In le česa bi lahko bil obdarovani čokoholik bolj vesel kot čokoladnega presenečenja, ki ga zanj pripravite sami? Specite mu najljubšo čokoladno sladico iz najkvalitetnejše čokolade za slaščice in obdarovancu podarite posebno izkušnjo – posladkajta se skupaj in proslavita njegov praznik tako kot vsi pravi čokoholiki!

  • Čokoladno doživetje

Vsi vemo, kako težko se je nam, čokoholikom upreti naši najljubši sladki razvadi, zato je edina slabost čokoladnih daril ta, da ne morejo trajati prav dolgo. Zakaj ne bi obdarovancu podarili doživetje, ki traja? Podarite mu obisk čokoladnice, tečaj oziroma delavnico izdelovanja čokolad, ali pa ga peljite na čokoladno kulinarično doživetje, ki mu bo še dolgo ostalo v spominu!

  • Mesečno čokoladno razvajanje

Še eno izmed daril, ki ga prav gotovo lahko uvrstimo med najbolj izvirna darila za rojstni dan, je sladek čokoladni paket Chocobox. Z njegovim nakupom boste slavljencu omogočili razvajanje in uživanje ob vrhunskih čokoladnih tablicah, ki bo trajalo mesece. Ker so v vsakem paketu drugačne čokoladne tablice mnogih različnih variacij in okusov, boste s tem darilom slavljencu nedvomno omogočili, da razširi svoja čokoladna obzorja!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno