BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Vrhunska rdeča alkoholna pijača

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
vrhunska rdeca alkoholna pijaca

Med vsemi mogočimi jedmi je prav čokolada tista, ki se najpogosteje pristavi k darilom.

Med vsemi mogočimi jedmi je prav čokolada tista, ki se najpogosteje pristavi k darilom. Ne glede na to, za katero priložnost gre, vedno lahko najdemo čokoladno specialiteto, ki bo odlično odigrala svojo vlogo sladkega darila. Že sama čokoladna tablica lahko zadošča pri obdarovanju bližnjih, medtem ko bodo za kakšno bolj posebno priložnost prav prišla druga čokoladna darila. Med tistimi najbolj prestižnimi darili najdemo kombinacijo dveh priljubljenih darov – čokolade in vina.

Čokoladno vino

Čokoladno vino je prefinjena pijača, kot nalašč za poslovna darila, pa tudi obdarovanje ob drugih posebnih priložnostih. Zaloga ličnih steklenic tako pride prav vsakomur, ki vsaj občasno potrebuje odlično idejo za prestižno darilo, pa naj bo poslovno ali osebno.

V poslovnem svetu izmenjava daril ni le lepa gesta, temveč simbolično pomembno dejanje, ki lahko zelo vpliva na poslovanje in sodelovanje med partnerji.

Darilo mora biti skrbno izbrano

Prav zato mora biti darilo skrbno izbrano, za vsako priložnost posebej. Izbira je zelo pestra, saj jo omejuje le zakon, ki določa najvišjo vrednost poslovnih daril, da ne bi prišlo do podkupovanja s predragimi darili. Pod to mejo imamo na voljo vse, kar nam srce poželi, seveda tudi čokoladne izdelke. Ti se za poslovna darila pogosto uporabljajo. Ne le čokoladno vino, tudi druge specialitete so namreč kot nalašč za izkazovanje pozornosti in ohranjanje tesnih poslovnih vezi. Čokolada pride predvsem v poštev pri tistih podjetjih, ki se ukvarjajo s kakšnimi s čokolado povezanimi dejavnostmi, pogosto pa se čokoladnih daril poslužujejo tudi podjetja s področja turizma, gostinstva, marketinga … A kot smo omenili, čokolada je univerzalno darilo za vse priložnosti.

Drugo univerzalno darilo, na katerega takoj pomislimo, pa je vino. Kako torej tudi čokoladno vino ne bi bilo izvrstno darilo za vsakogar v poslovnem svetu? Poleg tega, da sta že sestavini sami po sebi izvrstno darilo, je čokoladno vino znak prestiža in tako prefinjeno darilo tudi za tiste bolj zahtevne obdarovance.

Kako torej tudi čokoladno vino ne bi bilo izvrstno darilo za vsakogar v poslovnem svetu?

Če to še ni dovolj, pa pomislimo še na sam izgled takšnega darila – elegantna vinska steklenica nekako že velja za simbol izbranega darila, povsem pa bo navdušila dodatna darilna embalaža, na primer lična lesena škatlica, v kateri se poleg steklenice čokoladnega vina skriva še kakšno majhno čokoladno presenečenje. Boljše poslovno darilo si le težko lahko zamislimo.

Seveda uporaba čokoladnega vina ni omejena le na poslovna darila. Nenazadnje gre za vrhunsko vino in odlično čokolado, kar je vsekakor idealna kombinacija še za mnoge druge priložnosti. Na misel nedvomno pride osebno obdarovanje, a čokoladno vino si lahko privoščimo tudi sami zase. Steklenica, ki čaka na praznovanje ob kakšnem posebnem dosežku, bo odlična motivacija in dobrodošla nagrada!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno