Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Strašna pojedina za noč požrešnih čarovnic

  • Čas branja Čas branja: 1 minuta
strasna pojedina za noc pozresnih carovnic

Čas je za strašno pojedino za noč požrešnih čarovnic! Svojo kuhinjo in vzdušje celotne hiše spremenite v mizo polno strašljivih in okusnih sladic. Pripravili smo recept za strašne "pajke mafine", brownije, ki jih popestrijo meringe v obliki duhcev in recept za čokoladne piškote v obliki čarovniškega klobuka. 

Strašne sladice lahko postrežete na pojedini požrešnih čarovnic ali pa z njimi navdušite, a ne prestrašite, svoje najmlajše. Priprava receptov bo enostavna, prav tako dodajanje strašljivega izgleda ne zahteva posebnih slaščičarskih spretnosti. 


1. Najboljši čokoladni browniji z meringo v obliki duhov


Čokoladni browniji so vedno pogosteje pripravljena sladica. Običajno so pripravljeni s kakavom v prahu in različnimi polnili. Polnila so lahko kremno-sladna, lahko so kremno-slana, lahko so sadna, lahko pa so preprostno čokoladna.

Če pa je govora o pripravi najstrašnejših brownijev pa seveda ne gre drugače, kot da jih okrasimo z najbolj strašno dekoracijo - duhci. Duhce pripravimo z marshmallow penicami, čokoladne brownije pa z BAM kakavom v prahu. Recept za 12 do 16 čokoladnih brownijev najdete tukaj.


2. Mafini v obliki pajkov?

 
Mafine v obliki pajkov je res neverjetno enostavno pripraviti. Sama priprava je primerna tudi za majhne otroške rokice, tako da vam le-te pzagotovo pomagajo pri pripravi teh strašljivih mafinov.


Mafini bodo postregli s puhasto in sočno sredino, kateri bomo dodali malo vanilijevega okusa. Da pa bomo pridobili strašljiv izgled pajka pa jih bomo okrasili s čokoladnim prelivom in jim dodali sladke oči in pajčje nogice s črnimi sladkornimi špageti. Recept za 12 strašljivih pajkov čaka tukaj.


3. Čokoladni piškoti v obliki čarovniškega klobuka


Piškoti s čarovniškim klobukom se skrivajo za preprostim receptom za piškote, ki jih lahko postrežemo za noč čarovnic. Čokoladni piškoti bodo brez dvoma poskrbeli za pravo zabavo, tako med pripravo kot ob postrežbi. Ker sama priprava ne zahteva peke, gre v bistvu le za združevanje pripravljenih sestavin. Ti prikupni čokoladni piškot so sestavljeni z le nekaj preprostimi sestavinami, ki jih zlahka najdete v trgovini. Recept za 12 čarovniških klobukov najdete tukaj.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Naroči sestavine z 10% popustom:

Vrhunski BAM izdelki za peko.

Popust za izdelke iz recepta - 10%:
-3,07 €
Skupaj:
27,63 €

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Želim prejeti čoko e-revijo!

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko E-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno