BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Ponovna uporaba embalaže za lepše okolje

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
ponovna uporaba embalaze za lepse okolje

Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.

Pri tem pa nastane precejšnja količina embalaže, ki po uporabi roma na odpad. Ker nam je mar za okolje, bi radi skupaj s tabo, ljubiteljem čokolade, nekaj minut namenili premisleku, kako kljub vsemu zmanjšati vpliv, ki ga ima naše in tvoje sladkanje na okolje. Naš cilj je naravo ohraniti tudi za nadaljnje rodove čokoholikov, zato smo izdelali embalažo, ki je po uporabi ni treba zavreči. Kaj z njo? Beri naprej!

BAM kolekcija

Naše vrhunske čokolade v obliki kapljic pakiramo v obstojno embalažo, zato le-ta predstavlja popolno priložnost za ponovno uporabo v druge namene. Vrečke lahko uporabiš za shranjevanje drugih suhih sestavin (na primer riža) ali pa za sejanje različnih rastlin, ker so vrečke neprepustne in vam ob zalivanju rastlin ne bodo premočile. Lahko jih ponovno uporabiš tudi za shranjevanje različnih čajev, ker so narejene tako, da vonj in okus sestavin zadržujejo znotraj embalaže ter tako ohranijo svežino vsebine.  

Čokoladna Slovenija

Poleg edinstvene priložnosti okušanja raznolikosti Slovenije je lahko Čokoladna Slovenija tudi učni pripomoček za spoznavanje geografije naše države. Ko se posladkaš z dvanajstimi deli, ki sestavljajo čokolado, lahko embalažo uporabiš za učenje o regijah, ki si jih ravnokar okusili. Poleg tega imaš po sladkanju z malo verzijo čokolade (Gold Edition) v svojem naboru kuhinjskih pripomočkov nov modelček za vlivanje. Tako lahko ustvariš popolnoma svojo poustvaritev 3D Slovenije s svojimi najljubšimi okusi.

Preizkusi svojo kreativnost in se pridruži naraščajočemu številu čokoholikov na mojačokolada.si, ki po sladkanju naše embalaže ponovno uporabljajo, in imejte pozitiven vpliv na okolje.  

Namazi

Čokoladne namaze ti dostavimo v ličnih steklenih kozarčkih, ki jih lahko po sladkanju (seveda skrbno pomite) uporabljaš znova in znova. Potrebuješ lonček za svinčnike ali kozmetične pripomočke? Naši kozarčki so tu zate. Si želiš pijačo postreči na izvirnejši način? Preluknjaj pokrovček, vstavi slamico in že si pripravljen za druženje s prijatelji (in to brez polivanja). Če si bolj romantične volje, lahko v kozarček postaviš čajno svečko in že imaš unikaten svečnik za prijeten večer.

Kozarčke lahko uporabiš tudi za shranjevanje živil, npr. za vlaganje, shranjevanje marmelad ali pa preprosto kot simpatično embalažo za tvoje najljubše začimbe. Možnosti so tako rekoč brezmejne. Hkrati pa boš prispeval k ohranitvi okolja, saj imajo stekleni kozarčki, dokler jih seveda ne razbiješ, dolg rok trajanja.

Navsezadnje je Zemlja edini planet s čokolado in naša odgovornost je, da jo zaščitimo in si zagotovimo prihodnost, kjer bomo lahko še naprej uživali v njej.

Nekaj mojih primerov:


.              

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno