BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Podarite popolno darilo za obletnico poroke!

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
podarite popolno darilo za obletnico poroke

Se bliža obletnica vaše poroke, pa ste v dvomih, kaj podariti svoji boljši polovici? Razmišljate, ali je sploh smiselno vsako leto praznovati to življenjsko prelomnico?

Če je temu tako, potem berite naprej.

Vsaka obletnica poroke je lahko nekaj posebnega

Mnogi dandanes zaradi hitrega tempa življenja obletnico poroke praznujejo le še vsakih nekaj let. A zakaj ne bi počastili spomina na ta prečudovit dan vsako leto? Ni potrebno veliko, da se z ljubljeno osebo veselite vsakega novega leta, preživetega skupaj, dovolj je že skupaj preživet čas in kakšna majhna pozornost.

Če vas še vedno nismo prepričali, si preberite nekaj ključnih razlogov, zakaj lahko praznovanje obletnice poroke okrepi vaš zakon:

Pomaga se vam spomniti preteklosti v pozitivni luči

Tako kot vsi ostali spomini se tudi tisti na poroko skozi leta spremenijo in preoblikujejo, nesporno dejstvo pa je, da so spomini ključnega pomena za ohranjanje srečnega in dolgega zakona. Po mnenju strokovnjakov sta naklonjenost in spoštovanje dva izmed najpomembnejših elementov za uspešno zvezo.

Morda se boste vprašali, kako je to povezano z obletnico poroke. Obletnica je čudovita priložnost za praznovanje skupne življenjske poti, ki vama lahko pomaga popestriti vajino zvezo.
Na ta dan lahko pozabita na običajne obveznosti in se spomnita na dan, ki je za vedno spremenil vajini življenji. 
Na ta dan lahko pozabita na običajne obveznosti in se spomnita na dan, ki je za vedno spremenil vajini življenji. Obujanje spominov in izkazovanje spoštovanja vama lahko pomaga, da se spomnita, kako sta se spoznala in zakaj sta se zaljubila. Namenita si kakšno lepo besedo več kot običajno, saj vama bo to pomagalo, da se bosta osredotočila na pozitivne lastnosti drug drugega. Lahko si ogledata tudi filmček in slike z vajine poroke ter znova podoživita ta čudovit dan.

Priložnost, da spomnite svojo boljšo polovico, zakaj je tako izjemna

Kot rečeno, ta dan je odlična priložnost, da se osredotočita na pozitivne lastnosti drug drugega in se opomnita, koliko si pomenita. Svoji dragi oziroma dragemu lahko poveste in pokažete, da je še vedno in da vedno bo prioriteta v vašem življenju. Lepo je, če na ta dan drug drugemu poklonita kakšno darilce, a kar najbolj šteje, sta prijazna beseda in pozornost.

Dan za ustvarjanje novih spominov in tradicije

Vsa praznovanja, kakršnakoli že so, ustvarjajo nove spomine in tradicije. Nič ne privabi nasmeha na obraz bolj kot kadar nekdo reče »Ali se spomniš, ko …«. Vzpostavljanje novih tradicij že takoj na začetku novega zakona je zelo pomembno, saj ti rituali s časom pridobijo vrednost in paru pomagajo krmariti skozi pester tok življenja. Obletnica poroke je zato imeniten čas za vzpostavitev nove tradicije – ta je lahko povezana z izmenjavanjem daril, odhodom na kakšen vama ljub kraj, ali preprosto romantično večerjo v dvoje

Izrazite svojo ljubezen z ljubezenskim pismom

Prelijte svoja čustva še na papir in z ljubezenskim pismom na nekoliko drugačen način izkažite svojo ljubezen. Ljubezenska pisma so lahko prelepo darilo za obletnico poroke in hkrati čudovit način, kako partnerju pokazati, koliko vam pomeni. Poleg tega lahko postanejo čudovit spomin, ki ga lahko z vašo boljšo polovico skupaj znova prebereta čez leta in podoživita srečne trenutke.

Se sprašujete, kako napisati ljubezensko pismo, ki bo do solz ganilo vašo drago oziroma dragega?

Naš namig je, da v pismo ne pozabite vključiti naslednjih dveh stvari:

1) Ozrite se v preteklost

Popeljite svojo boljšo polovico na čustveno popotovanje po vajini preteklosti. V pismu izpostavite najlepše trenutke vajine zveze, vse od prvih začetkov pa do danes. Ne pozabite opisati svojih občutkov ob različnih dogodkih – napišete lahko na primer, kako ste bili nemirni pred prvim zmenkom ali poroko, ali kakšen je bil vaš prvi vtis o njej oziroma njem, ko sta se spoznala. Morda se bosta lahko skupaj nasmejala ali izvedela kaj, česar še nista vedela drug o drugem.

2) Poglejte v prihodnost

Po tem, ko boste svojega dragega ali drago spomnili na vajine začetke in mu/ji izpovedali brezpogojno ljubezen, ne pozabite izraziti tudi svojih želja za prihodnost. Povejte, da se veselite let in novih izzivov, ki še prihajajo, predvsem pa časa, preživetega z njim oziroma z njo.

Če je vaša boljša polovica sladkosneda, lahko ljubezenskemu pismu priložite še kakšno čokoladico iz naše spletne trgovinetako bo vaše darilo za obletnico poroke popolno!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno