Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Nova ambasadorka Mojačokolada.hr se predstavi!

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
nova ambasadorka mojacokoladahr se predstavi

V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.hr in v čast mi je, da sem postala njihova ambasadorka. To, s čimer se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolad, česar se res veselim!

Kdo sem?

Moje ime je Nataša Pralica in sem avtorica bloga Natašine slastice, na katerem objavljam svoje recepte že osem let. To, kar imam tako rada, so sladice in vse, kar je z njimi povezano. Vsak recept po testiranju v svoji kuhinji naložim tudi na svoj blog. Na blogu poleg receptov najdete tudi različne nasvete in ideje za dekoracijo sladic. Vesela sem, da so moji obiskovalci prepoznali kakovost, ki jim jo ponujam, kar dokazuje tudi visoko branost mojih receptov tako na blogu kot na družbenih omrežjih.

Investicija... V znanje!

Ko ima človek nekaj zelo rad, potem investira vase. Za sabo imam različne izkušnje. Lahko omenim, da sem šla skozi različne tečaje, se ukvarjala z izdelovanjem sladkarij, sodelovala v različnih projektih, naredila knjigo s čokoladnimi kolači…. V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.si in da sem postala njihova ambasadorka.

To, s čim se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolade, s katerimi je res užitek ustvarjati. Moram priznati, da rada eksperimentiram s čokolado, ker se z njo ustvarja res najlepše sladice.

Rada delam z BAM čokolado, saj se super obnaša v odnosu z drugimi kremami prav tako pa je enostavna za uporabo sladic s topljeno čokolado. Sladice preprosto dvigne na višjo raven. Če bi se morala odločiti, katera je zame najboljša, bi bila to težka naloga, saj je vsaka na svoj način edinstvena. Zanimajo me na primer karamelna čokolada BAM in čokolada s pomaračo, saj nista pogosti in bosta zame poseben izziv, ki ga komaj čakam. Vse te čokolade so čudovitega vonja, ki te prav povabi na testiranje! Ko jih enkrat začneš jesti, težko nehaš! Samo predstavljaj si, kakšne so torte z njimi.

Vsekakor velja omeniti BAM crispy različnih vrst, ki se odlično obnese kot dodatek k vsaki sladici. Še posebej so všeč otrokom, ki med sladicami iščejo nekaj več. Ko pa opazijo tiste drobne kroglice, se sladicam še težje uprejo. Želela bi izpostaviti recept za hrustljavo torto, ki me je res navdušil. Poleg BAM bele čokolade je torta obogatena z BAM belimi čokoladnimi kroglicami, ki torti daje posebnost.

S ponosom vam predstavljam nepremagljive čokoladne sladice iz moje kuhinje, ki jih bom ustvarila s kakovostnimi BAM čokoladami.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno