Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Kraljestvo živali in menjava sličic

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
kraljestvo zivali in menjava slicic

Kraljestvo živali je izdelek podjetja Kraš. Gre za okusno, sladko mlečno čokolado, ki je na trgu že več kot 70 let.

Ali ste vedeli, da tovarna čokolade Kraš letno izvozi več kot 30.000 sladkih dobrot v najrazličnejše dele sveta? Katera čokolada se lahko še pohvali s takim priporočilom? Po vrhunske čokoladne stvaritve se ni potrebno odpraviti v Belgijo in Švico, temveč jih lahko najdemo tudi zelo blizu nas, na Hrvaškem.

Kraš čokolada je sladka pregreha z že več kot 100–letno tradicijo, če smo čisto natančni, stara je natanko 103 leta in se med drugim tudi ponaša kot prva in največja tovarna čokolade v jugovzhodni Evropi, s čigar dobrotami so se sladkali tudi cesarji na slovitem dunajskem dvoru! V vseh teh letih so ustvarili številne čokolade, ki so sčasoma postale kultne in so zaznamovale različne generacije ljudi.

Tovarna čokolade Kraš letno izvozi več kot 30.000 sladkih dobrot

Ker že od samega začetka vztrajajo na kvaliteti izdelkov, so njihove atribute prepoznali tudi izven evropskih meja, zato se lahko še danes pohvalijo kot eno izmed večjih in bolj uspešnih sladkih podjetjih v tem delu Evrope. Sladki program so sčasoma popestrili in danes vam poleg klasičnih čokolad, keksov in bonbonier ponujajo tudi slani program ter posebne prehrambne izdelke, kot so čokolade brez sladkorja ali čokolade s stevio. Ker se znajo uspešno prilagoditi trgu in povpraševanju potrošnikov (beri: sladkih gurmanov), je pred njimi gotovo še mnogo sladkih let!

Kraljestvo živali

Ob besedi Kraljestvo živali se gotovo prav vsakemu pred očmi prikažejo te male čokoladice in tisto kar imajo naši otroci najraje - nalepke za album! Otrokom, se ob pogledu na čokoladice Kraljestvo živali, kar zasvetijo oči. Zagotovo bo eden izmed razlogov za to, poleg dejstva da gre za čokolado, tudi prikupna sličica živali, ki se nahaja na ovitku in seveda nalepka, ki nas čaka znotraj ovitka.

Kraljestvo živali je izdelek podjetja Kraš. Gre za okusno, sladko mlečno čokolado, ki je na trgu že več kot 70 let. Morda ravno zaradi tega Kraljestvo živali poznamo prav vsi.

Album Kraljestvo živali

Poleg čokoladic, pa je tu seveda še album Kraljestvo živali, ki je dodatek k čokoladicam, zato ne sme manjkati. Poleg prostora za nalepke, ta vsebuje tudi veliko zanimivih opisov o živalskem svetu, zato ni le zabaven, temveč tudi zelo poučen. Spoznali boste, kje različne živali živijo, kako se imenujejo, kako se prehranjujejo, kako razmnožujejo in še mnoga druga dejstva. Album je razdeljen po predelih, kjer živali živijo. Tako najdemo del namenjen gozdnim živalim, travniškim, rečnim ter močvirskim, morskim ter oceanskim in del o živalih, ki živijo v ekstremnih življenskih okoljih, kot so puščava ter skalnati svet. Proti koncu albuma, pa je del namenjen tudi živalim iz preteklosti, bolj natančno dinozavrom, ki otroke po navadi še kako zanimajo.

Dobro vemo, da je zbiranje nalepk težko, saj se jih v vseh čokoladicah skriva kar 250, zato bi vam radi pri zbiranju malo pomagali in vas pozvali, da pod komentar zapišete katera nalepka vam manjka. Morda se bo našel nekdo med našimi bralci, ki ima dodatno nalepko, ki jo potrebujete in vam jo podaril ali obratno.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno