BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Kaj kupiti fantu za obletnico?

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
kaj kupiti fantu za obletnico

Prav gotovo se je že vsaki ženski kdaj zgodilo, da ni vedela, kaj kupiti fantu za obletnico. Čeprav naj bi svoje najdražje dobro poznali, kupovanje daril ni lahka naloga.

Sploh ker jih imamo zelo radi in jih z darilom želimo osrečiti in jim dati le najboljše. Zato je pomembno, da jo, še posebej okoli obletnic, dobro poslušaš, saj lahko svoje želje pove čisto spontano, sredi običajnega pogovora. Torej, kaj kupiti fantu za obletnico?

Fantje in dekleta se razlikujejo

Fantje se navadno precej razlikujejo od deklet, ko je govora o obdarovanju in darilih. Če imajo punce rade rože, čokoladne bonboniere, parfume, ljubezenska pisma in ostale pocukrane ter že malo kičaste stvari, so fantje velikokrat zadovoljni že z dobro masažo ali pa večerjo v njihovi priljubljeni restavraciji z burgerji. Zato fantu za obletnico raje ne kupi plišastega medvedka s srčkom na katerem piše “Ljubim te”, razen če si res prepričana, da so mu takšne stvari všeč.

Če želiš, da je darilo nepozabno presenečenje, moraš res dobro razmisliti o tem, kaj ima tvoja ljubljena oseba rada in česa si želi.

Darila fantu za obletnico

Nepozabna darila ne rabijo biti draga. Za nepozabno obletnico ti ni treba porabiti kupe denarja. Potrebuješ le nekaj dobrih idej in malo več časa, da jih uresničiš. Saj veš, ni najpomembnejša denarna vrednost darila, ampak to, da je darilo podarjeno iz srca.

  • Ena izmed najbolj romantičnih stvari, ki jih lahko pripraviš ob vajini obletnici je, da poustvariš vajin prvi zmenek. Ker so fantje navadno bolj pozabljivi, bo verjetno navdušen nad tem, da se še vedno spomniš, kje sta bila na prvem zmenku, kaj sta jedla in pila ter o čem vse sta se pogovarjala.
  • Zajtrk v postelji je tudi ena izmed idej nad katero bo naravnost navdušen! Nekaj slastnih idej za nepozaben zajtrk: pečena jajca s slanino, topli čokoladni žepki ali francoski rogljički, tunini toasti, kruhki s sirnim namazom in lososom, ameriške palačinke, sveže sadje … Možnosti je nešteto in gotovo boš našla tisto, ki mu je najljubša.
  • Večina fantov bi bila zadovoljnih z darilom kot je romantična kopel in masaža. Za to ni potrebno zapravljati denarja in hoditi v wellness, saj lahko vse skupaj pripraviš doma (v kolikor imaš na voljo banjo). Prižgi romantično glasbo in dišeče svečke, odpri penino in pripravi prigrizke ter se prepustita uživanju v dvoje.
  • Ljubezenski kuponi so zelo preprosto in hitro narejeno darilo. Na manjše listke papirja zapiši svoje storitve, ki bodo osrečile tvojega partnerja. Nekaj namigov- kupon za zajtrk v postelji, masažo telesa, za gledanje filma po njegovi izbiri, za igranje računalniških igric brez teženja ipd.
 

Če želiš podariti nekaj dražjega

  • Če finance niso problem, potem si preberi še nekaj spodnjih zanimiv idej, ki bodo vajino obletnico naredile res nepozabno.
  • Polet z balonom se vsekakor šteje med nepozabna darila, vendar je to darilo malo dražje. V kolikor ti finance dopuščajo nakup in se tvoj fant ne boji višine, potem bo to čudovito doživetje ne le zanj, ampak tudi zate.
  • Izlet v neznano- slučajno veš, kam si tvoj fant že dolgo želi? Ima na svojem “seznamu” kakšen kraj, ki bi ga rad obiskal in mu to do zdaj še ni uspelo? Če poznaš njegovo željo, potem si lahko ti tista, ki mu jo bo uresničila in ga resnično presenetila. Če gre za večdnevni izlet, potem si moraš za planiranje vzeti kar malo več časa in se prepričati, da bo takrat zagotovo imel čas.
  • Lahko gresta tudi le na večerjo, ampak naj bo ta malo bolj zanimiva, drugačna in nepozabna. Ena možnost je “večerja na zajli”, ki jo lahko doživiš na Krvavcu. Lahko se zapeljeta tudi do naših romantičnih Goriških Brd in tam uživata v večerji obdana z vinogradi.
  • Obisk adrenalinskega parka je še eno izmed doživetji, ki gotovo ne bo utonilo v pozabo, ob tem pa se bosta oba zabavala.

 

Darila za obletnico fantu, so na voljo tudi na Mojačokolada.si; za obletnico mu lahko podariš premium darilni paket vrhunskega slovenskega Limbay gina s čokoladnimi gin kroglicami ali fantastične čokoladne cigare s konjakom. Če pa je tvoj fant športnik, bo gotovo vesel katere izmed bolj zdravih čokolad.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno