BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Iščete ideje za izvirno darilo za rojstni dan?

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
iscete ideje za izvirno darilo za rojstni dan

Kadar želimo razveseliti najbližje, je običajno najtežje najti dobre ideje za darilo za rojstni dan, zato smo pripravili nabor takih, s katerimi boste zagotovo navdušili.

Kadar želimo razveseliti najbližje, je običajno najtežje najti dobre ideje za darilo za rojstni dan, zato smo pripravili nabor takih, s katerimi boste zagotovo navdušili.

Darilo za rojstni dan je včasih pravi podvig izbrati, saj si želimo, da bi prejemniku hkrati podarili nekaj uporabnega in osebnega. To ni vedno lahko doseči in verjetno imamo vsi že kakšno izkušnjo s tem, da se drobnarije nabirajo po policah in v omarah, uporabljamo pa jih ne in so bolj lovilci prahu v našem domu. Ena izmed najboljših rešitev je, da podarite darilo, ki ga je mogoče zaužiti, saj tako ubijete dve muhi na en mah – zagotovite, da se na darilu ne bo nabiral prah, poleg tega pa prejemnika darila razveselite z nečim uporabnim, okusnim in nadvse slastnim.

Za vas smo pripravili nabor idej za darilo za rojstni dan, primerno za vse okuse, tako za ženske kot za moške, za mlade in starejše. Dodana vrednost daril v spletni trgovini mojacokolada.si je tudi ta, da jih lahko opremite z osebnim sporočilom in tako prejemnika še dodatno presenetite ter razveselite.

Čokolada z osebnim sporočilom je idealno darilo za rojstni dan

Kadar iščete darilo za rojstni dan, s katerim boste zares izstopili in presenetili prejemnika, je čokolada z osebnim sporočilom zagotovo prava izbira. Izbirate lahko med različnimi okusi ter sestavite čokolado čisto po svojih željah, za piko na i pa nanjo na primer mami napišete, da je najboljša na svetu, svoji dragi sporočite, da jo imate radi, prijatelja pa na primer razveselite s sporočilom, naj bo še naprej „tako fejst“.

Nič ni lepšega, kot nasmešek in hvaležnost, ki ga dobite v zameno, hkrati pa se lahko potem vsi posladkate z izbrano dobroto.

Personalizirane škatlice s pralinami

Za vse, ki želite darilo za rojstni dan, kjer je osebno sporočilo zapakirano in vidno šele po odprtju, so idealna izbira personalizirane škatlice s pralinami. Izberete lahko različno število pralin, škatlico pa opremite z osebnim sporočilom ali kratkim napisom. Minimalna količina za naročilo je 20 kosov, zato je tovrstno darilo za rojstni dan še posebej primerno, če se obeta kakšna zabava, na kateri lahko praline razveselijo ali nasmejijo vse povabljene.

Želite izbrati neobičajno darilo za rojstni dan?

Izvirno in unikatno darilo za rojstni dan je zagotovo tudi foto čokolada. To je bela čokoladna tablica, na katero lahko dodamo vašo sliko po izbiri. Tovrstno darilo za rojstni dan je idealno tako za najmlajše, saj lahko na čokolado na primer odtisnete njegovega najljubšega junaka, ali pa za ljubljeno osebo, ki jo lahko presenetite z najljubšim motivom, humoristično sliko ali kar vajino skupno sliko. Vsaka čokolada je ročno izdelana in zapakirana v elegantno črno ovojnico.

Slastni čokoladni bonboni v izvirni embalaži

Za vse, ki želite podariti bolj ekstravagantno darilo za rojstni dan, so čokoladni bomboni v tulcu zagotovo odločitev, ki je ne boste obžalovali. Poleg izredno lične embalaže in slastne notranjosti lahko tudi to darilo opremite z osebnim napisom in na najbolj izviren način izrečete vse najboljše ter obdarovanemu pokažete, kako ste si zanj vzeli čas.

Obdarovanje je za marsikoga stresno, saj se znajde pred dilemo, katero darilo izbrati, da bo izbrano osebo osrečil in ji podaril nekaj, česar bo vesela. Kot zapriseženi čokoholiki verjamemo, da so sladke dobrote tako darilo za rojstni dan, s katerim ne morete zgrešiti, zato upamo, da ste dobili mnogo uporabnih idej in se že veselite naslednjega obdarovanja, ko boste točno vedeli, kaj izbrati, da bo darilo za rojstni dan „zadetek v polno“.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno