BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Ideje za poročna darila

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
ideje za porocna darila

Poročna sezona je pred vrati in če ste letos vabljeni na kakšno poroko, ste gotovo že razmišljali o tem, kaj je najbolje podariti mladoporočencema in kaj bi ju najbolj razveselilo. 

Če ste se pri tem znašli v dilemi, ne skrbite, saj niste edini. Večina svatov si namreč postavlja vprašanja, kaj kupiti za darilo in kje dobiti idejo. Zato vam bomo v nadaljevanju članka pomagali, da se boste lažje odločili, katero darilo bi bilo najprimernejše.

Kdo se poroči?

To je prvo vprašanje, ki si ga moramo zastaviti, saj ima ponavadi velik vpliv na nakup darila. Ali je to naš bližnji sorodnik, bratranec v tretjem kolenu, najboljša prijateljica ali sošolec iz srednje šole? Navadno bližnjim sorodnikom podarimo malo bogatejša in večja darila, kot pa bratrancu, ki ga vidimo dvakrat na leto. Osebi, ki nam je zelo blizu in imamo z njo veliko skupnih doživetij, lahko podarimo bolj osebno in kreativno darilo, npr. album s fotografijami skupnih dogodivščin. 

Česa si želita bodoča mladoporočenca?

To je najpomembnejše vprašanje, saj moramo izbrati darilo, ki je uporabno in koristno, ker si verjetno nihče ne želi darila, ki ga ne potrebuje. Dandanes poročne knjige želja niso nič nenavadnega, zato lahko bodoča mladoporočenca vprašamo ali jo imata. Če je nimata, je vseeno smiselno, da se pozanimamo, kaj si želita in kaj potrebujeta. Časi, ko se je za poročno darilo kupoval porcelan in posteljnina so namreč že zdavnaj mimo.

Večina svatov si namreč postavlja vprašanja, kaj kupiti za darilo in kje dobiti idejo. Zato vam bomo v nadaljevanju članka pomagali, da se boste lažje odločili, katero darilo bi bilo najprimernejše.

Kako živita?

Pri izbiri darila si lahko pomagamo tudi z vprašanjem, kako živita mladoporočenca? Ali že imata svoj dom, sta šele na začetku urejanja stanovanja, že imata otroke? Če si dom šele urejata, potem lahko kupimo kakšen gospodinjski aparat ali dodatek za dom, ki ga še nimata in ga bosta potrebovala. Ampak previdno, saj tukaj vedno obstaja možnost, da tudi kakšen drug svat kupi enako ali zelo podobno stvar.

Paru lahko podarimo tudi kakšno posebno doživetje ali razvajanje. Npr. bon za masažo, romantično večerjo, adrenalinski park (v kolikor sta ljubitelja adrenalina) ali vikend paket v toplicah. Boni so namreč zelo varna izbira in z njimi težko zgrešimo.

Kaj pa denar?

Najpogostejše in po našem mnenju tudi najbolj uporabno darilo, ki se ga bosta mladoporočenca verjetno najbolj razveselila, je denar. Večna dilema okoli denarja pa je, koliko podariti, da ni niti premalo niti preveč. Nenapisano pravilo pravi, da naj bi podarili toliko, da pokrijemo svojo večerjo, kar je približno 50 evrov na osebo. Ker pa je denar v kuverti precej neosebno darilo, ga lahko podarimo na bolj izviren in zabaven način. Npr. denar lahko zmenjamo v kovance in ga podarimo v hranilniku v obliki pujska.

Poleg denarja lahko podarimo tudi slastno čokoladno darilo. V naši spletni trgovini lahko izbirate med čokoladnim vinom, različnimi bonbonierami in premium darilnimi paketki. Ideje za poročna darila najdete TUKAJ.

Personalizirano čokoladno darilo

Če pa želite bolj osebno in unikatno čokoladno darilo za poroko, pa priporočamo personalizirano čokolado ali bonboniero, ki jo lahko ustvarite čisto po svoje. Najprej izberete vrsto čokolade, napis in nato še različne posipe. Na voljo je vse od oreščkov, liofiliziranega sadja, različnih začimb, do Smarties bonbončkov. Pri bonbonieri pa lahko izberete 6, 12 ali 24 pralin. Na voljo je ogromno različnih okusov in izberete lahko tiste praline, ki so bodočima mladoporočencema najbolj všeč. Na ta način jima lahko podarite unikatno darilo, ki ga gotovo ne bosta pozabila.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno