BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Darilo za prijatelja

  • Čas branja Čas branja: 4 minute
darilo za prijatelja

Prijatelji so med najpomembnejšimi osebami v našem življenju. So tisti, ki jim lahko zaupamo vse svoje težave, želje, skrivnosti, z njimi delimo vesele in žalostne trenutke, uspehe in razočaranja. Na njih se lahko obrnemo, ko potrebujemo pomoč, nasvet ali pa se želimo le malo podružiti in uživati.

Prijatelji so med najpomembnejšimi osebami v našem življenju. So tisti, ki jim lahko zaupamo vse svoje težave, želje, skrivnosti, z njimi delimo vesele in žalostne trenutke, uspehe in razočaranja. Na njih se lahko obrnemo, ko potrebujemo pomoč, nasvet ali pa se želimo le malo podružiti in uživati. So družina, ki si jo izberemo sami.

Najbližji so nam tisti prijatelji, ki najbolje razumejo, kaj nam pomeni življenje, ki čutijo do nas enako, kot čutimo sami do sebe, ki so nam vdani v zmagoslavju in v nesreči, ki znajo prekiniti začarani krog naše osamljenosti. (Henry Alonzo Myers)

Prijateljske vezi je potrebno ves čas negovati, zato je lepo, da se jim zahvalimo za njihovo prijateljstvo in jim povemo, da jih imamo radi ter da cenimo, da nam stojijo ob strani. Ni lepšega občutka, kot je ta, ko našim najdražjim narišemo nasmeh na obraz. In prav je, da to storimo čimvečkrat. Vsake toliko lahko poleg lepih besed in objema podarimo tudi kakšno darilo.

Darilo za prijatelja

Naj se sliši še tako obrabljeno, ampak najboljše in najdragocenejše darilo, ki ga v današnjem norem tempu življenja lahko podarimo, je naš čas, zato smo spodaj zapisali nekaj idej za malo bolj “klasična darila” in za darila, ki vključujejo druženje in skupaj preživet čas.

Darilo moramo vedno prilagoditi vsakemu posamezniku, zato moramo pred nakupom dobro premisliti, kaj bo osebo najbolj razveselilo in kaj si želi. Nakup darila naj ne bo nepremišljen, ker zadnja stvar, ki si jo želimo je ta, da podarimo še en “nabiralec prahu”.

Tako je smiselno, da dobro razmislimo, kaj bo najprimernejše darilo za prijatelja. To pomeni, da moramo upoštevati njegovo starost, ali je prijatelj še samski, v zvezi, ima že družino, ali hodi v službo, rad potuje, obožuje šport, ustvarjanje v kuhinji … Nesmiselno je namreč, da nekomu, ki ne mara brati, kupimo knjigo.

  • Personalizirana skodelica in dobra kava ali čaj: ljubitelju kave ali čaja lahko podariš ročno narejeno personalizirano skodelico z njegovim imenom ali lepo mislijo. Zraven dodaj kakšno malo drugačno in bolj posebno mešanico čaja ali kave.
  • Vrhunsko wellness razvajanje: v današnjem tempu življenja si vsak želi malo počitka in časa zase, zato je bon za wellness vedno odlična izbira. Podari bon za dve osebi, ki ga lahko tvoj prijatelj izkoristi skupaj s svojo boljšo polovico ali pa se na razvajanje odpravita skupaj in ta čas izkoristita za druženje.
  • Kuharski tečaj: če veš, da tvoj prijatelj rad kuha in ustvarja v kuhinji, potem se bo bona za kuharski tečaj gotovo razveselil. V Sloveniji je na voljo kar nekaj različnih: od tečaja za pripravo sušija in steakov do tečaj za pripravo domačih testenin in okusnih sladic. Še bolj zabavno bo, če kupiš bon za oba in se tečaja udeležita skupaj. Prepričani smo, da bo to še eno luštno doživetje, ki si bo zaslužilo svoje mesto v vajini knjigi spominov.
  • Uokvirjena grafika: včasih je težko izbrati prave besede, ki jih želimo povedati svojim najbližjim, zato je grafika z lepim citatom več kot dobrodošla. Izberi najljubši citat o prijateljstvu ali pa zapiši svoje misli, da bo darilo še lepše in bolj osebno.
  • Karte za koncert ali gledališče: podari mu karte za koncert njegovega priljubljenega pevca ali pevke oziroma skupine. Če pa ni ravno velik ljubitelj glasbe, ga razveseli s kartami za gledališče. Predlagamo Špas teater, kjer je vedno na voljo kakšna komedija oziroma zabavna predstava. In ne pozabi, da moraš vedno kupiti dve karti, saj so takšne predstave vedno bolj zabavne v dvoje.
  • Berryshka Party Pack: idealen je, če se tvoj prijatelj rada zabava in uživa življenje. Nežen liker v kombinaciji s čokoladnimi "štamprle" kozarčki iz prave temne čokolade bo razveselil vsakega pravega ljubitelja zabave.
  • Čokolada: podari unikatno personalizirano čokolado, saj je čokolada eno izmed daril s katerim težko zgrešiš. Sam lahko izbereš okus (bela, mlečna, temna, pisana), različne posipe in začimbe ter po želji dodaš še napis. Tako boš prijatelju podaril čokolado, ki bo narejena čisto po njegovem okusu. Na voljo pa imaš tudi personalizirano bonboniero, kjer sam izbereš okuse pralin.
  • Izlet: ker časa za druženje vedno primanjkuje, je izlet super darilo. Organiziraj celoten izlet, lahko v Slovenijo ali pa v kakšno bližnjo državo, in si s prijateljem privošči malo uživanja. Lahko raziščeta kakšno novo državo in mesto ali pa pojdita nekam, kjer sta že bili kdaj v preteklosti in vaju na ta kraj vežejo lepi spomini.

 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno