BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Darilo za 30. rojstni dan

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
darilo za 30 rojstni dan

30. rojstni dan predstavlja pomembno prelomnico. Naznanja, da je zdaj pa res konec brezskrbne mladosti in da prihajamo v malo zrelejša leta. Nekateri si do 30. leta že ustvarijo svoj dom, družino, drugi pa začnejo o tem razmišljati šele po vstopu v četrto desetletje.

Darilo za 30. rojstni dan moramo prilagoditi življenjskemu stilu obdarovanca, zato je prva stvar razmislek o tem, kaj slavljenec počne. Ali hodi v službo, že ima svojo družino, še vedno uživa v samskem življenju? Kaj rad počne v prostem času? Obožuje adrenalin, rad potuje, je velik gurman, športnik ali najraje uživa doma?

Ko si odgovorimo na zgornja vprašanja, lahko pričnemo z izbiro darila. Darilo mora definitivno biti praktično oziroma uporabno. Nekaj, česar se bo slavljenec razveselil oziroma nekaj, kar si slavljenec že dolgo želi. Če ne vemo, česa bi bil najbolj vesel, je smiselno, da o tem povprašamo njegove bližnje ali pa med vrsticami vprašamo kar slavljenca. Najbolj nesmiselno je namreč, da kupimo kakšen t.i. nabiralec prahu. Ker gre za “okrogel rojstni dan”, je lahko del darila tudi malo bolj šaljiv. Priporočamo torej, da je en del darila uporaben, drugi del pa je lahko malo manj uporaben in bolj zabaven.

30. rojstni dan predstavlja pomembno prelomnico. Naznanja, da je zdaj pa res konec brezskrbne mladosti in da prihajamo v malo zrelejša leta. Nekateri si do 30. leta že ustvarijo svoj dom, družino, drugi pa začnejo o tem razmišljati šele po vstopu v četrto desetletje. Ker gre za pomemben mejnik v posameznikovem življenju, moramo tudi pri izbiri darila malo bolj premisliti in podariti nekaj bolj posebnega.

Zabavno darilo za 30. rojstni dan

Šaljiva darila se najpogosteje podarjajo, ko gre za kakšno malenkost večje praznovanje in povabljeni slavljencu pripravijo kakšno zabavno igro ali skeč za popestritev praznovanja. Pred nakupom in pripravo zabavnega darila vedno premislite, če so slavljencu takšna presenečenja všeč. Če mu niso, potem zabavno darilo raje izpustite, da mu na lastnem praznovanju ne bo nelagodno.

Klasika, ki ne sme manjkati na takšnih praznovanjih je majica potiskana s personaliziranim zabavnim napisom. Izvirno in šaljivo darilo je tudi karikatura slavljenca. Za nekaj smeha boste gotovo poskrbeli tudi če slavljencu pripravite škatlo “Prva pomoč po 30. letu” in notri shranite zabavne stvari, ki naj bi mu prišle prav ob vstopu v novo, zrelejše desetletje. Odlično šaljivo (in hkrati tudi okusno) darilo je tudi čokoladna kamasutra.

Uporabno darilo za 30. rojstni dan

  • Bon za adrenalinsko doživetje: v Sloveniji imamo na voljo ogromno adrenalinskih doživetij. Če slavljenec obožuje adrenalin in ima rad nove izzive, bo takšen bon super izbira za darilo. Izbirate lahko med obiskom adrenalinskega parka, spustom po jeklenici, poletom z jadralnim padalom v tandemu, raftingom na Soči, letenjem v vetrovniku … Možnosti je veliko in gotovo boste našli pravo.
  • Večna klasika so boni za wellness, saj z njimi res težko zgrešimo. Le komu ne bi prijalo malo razvajanja? Podarite lahko vikend oddih v termah, masažo, savno, različne kopeli. Če je slavljenec v zvezi, potem ne pozabite, da je fino, če kupite bon za dve osebi.
  • Če veste, da si slavljenec že dolgo želi obiskati kakšen kraj oziroma državo, je 30 rojstni dan ravno pravšnji čas za uresničitev takšnih želja. Lahko mu podarite celoten aranžma za potovanje, samo letalsko karto ali pa za uresničitev njegovih želja prispevate poljuben znesek denarja.
  • Podarite lahko tudi kaj, kar se navezuje na slavljenčeve hobije oziroma njegovo preživljanje prostega časa. Če rad pije koktajle, potem mu podarite set za pripravo koktajlov. Če obožuje peko in kuho, potem ne boste zgrešili s kakšno dobro kuharico. V kolikor poznate njegovo priljubljeno glasbeno skupino ali izvajalca, mu podarite vstopnice za koncert.
  • Odlična izbira je tudi personalizirana čokolada, kjer lahko sami izberete okuse, posipe in začimbe, ki so slavljencu všeč ter izberete besedilo, ki bo krasilo čokoladno tablico. Pri Mojačokolada.si pa imate možnost kupiti tudi personalizirane bonboniere s 6, 12 ali 24 pralinami, katerih okuse izberete sami.
  • Še ena večna klasika, ki se podarja ob praznovanjih, je steklenica alkohola- vina, viskija, konjaka … Da ni vedno enako, podarite nekaj malo bolj izvirnega. Recimo čokoladno vino, čokoladne cigare s konjakom, gin s čokoladnimi kroglicami, ki vsebujejo slastno kremo iz gina, borovničev liker v kombinaciji s čokoladnimi "štamprle" kozarčki …

 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno