BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Darilo za 25. obletnico poroke

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
darilo za 25 obletnico poroke

Obletnica poroke je čudovita priložnost za praznovanje skupne življenjske poti. 25 let, zato je lepo, če tej obletnici namenimo malo več svojega časa.

Ni treba kupovati pregrešno dragih daril in prirejati velikih praznovanj, razen če si tega želite.

Dovolj je že, če si na ta dan vzamete malo več časa za svojega partnerja in mu poveste, da ga imate po toliko letih še vedno neizmerno radi in da ste mu hvaležni za vso ljubezen in podporo v preteklih 25 letih.

Na ta poseben dan poskusita pozabita na običajne obveznosti in se spomnita na dan, ki je za vedno spremenil vajini življenji. Obujajta spomine, poglejta poročne fotografije in poročni video ter znova podoživita vajin čudovit dan. Tako se bosta tudi ponovno spomnila, kako sta se spoznala in zakaj sta se zaljubila.

"Na obletnico poroke si namenita kakšno lepo besedo in nagajiv nasmešek več, kot na običajen dan."

V tem hitrem tempu življenja, ko samo hitimo iz enega konca na drugega in se trudimo opraviti vse obveznosti, velikokrat pozabimo, da so lepe besede in prijazni nasmehi, tiste male malenkosti, ki polepšajo še tako naporen dan.

Pogled v preteklost

Obletnica poroke je tudi dan, ko lahko skupaj pogledata v preteklost in se spomnita, kaj vse se vama je zgodilo v preteklih letih. Pozabita na žalostne in neprijetne dni in se spominjajta le tistih, ki vama srce napolnijo s srečo, mirom in ljubeznijo. Spomnita se, kaj vse sta dosegla v preteklih petindvajsetih letih, kakšno življenje sta si zgradila, bodita hvaležna za vse, kar imata in se vama je lepega zgodila ter s pozitivnimi mislimi zrita v še lepšo prihodnost.

Največ štejejo drobne malenkosti

Kot smo napisali že zgoraj, sta lepa beseda in prijazen namseh tisti drobni malenkosti, ki nič ne staneta, ampak imata ogromno vrednost. Kljub temu pa nam je vsem lepo, ko dobimo tudi kakšno darilo. Pa naj bo to malenkost kot je čokoladna bonboniera in šopek rož ali pa kakšno darilo večje vrednosti, ki si ga že dolgo želimo.

Zagotovo bi se vsaka žena razveselila, če bi ji mož podaril personalizirano čokolado ali personalizirano bonboniero. Da je personalizacija po okusu žene, se je namreč treba malo potruditi in razmisliti, kateri okusi so njeni najljubši in katera beseda oziroma misel, zapisana na čokoladi, ji bo narisala nasmešek na obraz. Žena bo vaš trud gotovo znala ceniti, tudi če najljubših okusov ne boste zadeli najbolj točno.

Lepo darilo za 25. obletnico poroke je tudi kosilo v krogu družine. Uživati v dobri hrani in pijači ter prijetnem pogovoru s svojimi najbljižnjimi, je nekaj najlepšega in v današnjem času, ko je vedno manj možnosti za druženje, tudi odlična priložnost, da se cela družina zbere na kup in poveseli.

Še eno izmed daril, ki je vredno več kot vsaka materialna stvar, je družinski izlet. Ni treba na drug konec sveta, dovolj je že, če se odpravite na izlet po Sloveniji. Bled, Bohinj, Piran, Goriška Brda, Logarska dolina in še bi lahko naštevali, saj lepih kotičkov v Sloveniji kar ne zmanjka. Tako boste ustvarili nove spomine in morda tudi začeli novo tradicijo, da si vsako leto na obletnico poroke vzamete prosto, odmislite vse težave in se podate raziskovat lepote Slovenije.

Darilo, ki si ga zapomniš

Lahko podarite tudi nekaj, kar si vaš partner že zelo dolgo želi pa v preteklosti ni bilo priložnosti, da bi se mu želja izpolnila. Razmislite, kaj bi to lahko bilo, saj smo prepričani, da ga boste s takšnim darilom neizmerno razveselili. Morda je to kuharski ali slaščičarski tečaj pri enem izmed priznanih mojstrov, ogled tekme najljubše športne ekipe, tečaj plesa...

Na pomembne obletnice je smiselno podariti neko darilo, ki je res posebno, tako da se še za 50. obletnico spomnita tega darila. Takšne spomine lahko ustvari kakšno posebno doživetje. To je lahko izlet v kakšno tujo državo, ki si jo želite že dolgo obiskati, morda skos s padalom ali pa nepozaben koncert vajinega priljubljenega glasbenega izvajalca.

 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno