BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Darila za zaljubljene

  • Čas branja Čas branja: 4 minute
darila za zaljubljene

Ljubezen je eno izmed najlepših in najmočnejših čustev in veliko stvari v našem življenju se vrti okoli nje;vsi si je želimo in vsi jo potrebujemo.

Ljubezen je lahko včasih malo zmedena, vznemirljiva, včasih nam prinese ogromno sreče in veselje, drugič pa ogromno bolečine in razočaranja.

Ljubezen je eno izmed najlepših in najmočnejših čustev in veliko stvari v našem življenju se vrti okoli nje- vsi si je želimo in vsi jo potrebujemo. Ljubezen je lahko včasih malo zmedena, vznemirljiva, včasih nam prinese ogromno sreče in veselja, drugič pa ogromno bolečine in razočaranja. Ljubezen nas lahko izpopolni in vse v našem življenju postavi na pravo mesto. 

Kaj pa je zaljubljenost?

Gotovo vsi poznate rek "Ljubezen je slepa" in ta rek se povezuje z zaljubljenostjo. Zaljubljenost bi lahko definirali kot stanje z omejenim rokom trajanja. V času zaljubljenosti lahko za hip ali dva skoraj pozabimo, kako nam je ime in takrat sem nam zdi vse popolno, čudovito in kot v pravljici. To je eno izmed najbolj sladkih čustev s katerim nas je obdarilo življenje. 

In ker si v času zaljubljenosti radi podarjamo darila, saj želimo svojega dragega ali drago na vsak način razvajati in razveseliti, smo napisali seznam daril za zaljubljene.

“Ljubezen je centralno ogrevanje našega vesolja. Je čustvo, ki motivira naša dejanja in nam daje smisel. Določa naša socialna vedenja, nas spodbuja in hrabri. Toda hkrati nas lahko žene v ljubosumje, sovraštvo in samouničenje.“
Richard D. Precht

Darila za zaljubljene

V fazi zaljubljenosti bi svoji ljubljeni osebi radi podarili vse in še več, samo da bi jo lahko razveselili in ji pokazali svojo naklonjenost. Svetujemo, da naj darila ne bodo predraga in preveč “materialistična”, saj vsi vemo, da se ljubezni ne da kupiti. Hkrati pa imajo lahko preveč draga darila ravno obraten vpliv od željenjega. Svoji ljubljeni osebi raje podarimo svoj čas ali pa male, sladke pozornosti, saj ji bomo s tem pokazali, da ves čas mislimo nanjo. Darila, ki jih lahko kupimo, so le stvari, zato imajo veliko večjo vrednost in težo darila, ki pridejo iz srca.

  • Pesem: če imate malo pesniške žilice, potem svojemu dragemu oziroma dragi napišite pesem. Naj bo romantična, malo zaljubljena in hkrati šaljiva. Takšne pesmi so namreč ključ do osvojitve srca ljubljene osebe.
  • Pismo: čudovita romantična gesta, ki nikogar ne bi pustila ravnodušnega. Pismo naj bo zaljubljeno, ampak naj bo še vedno dovolj “lahkotno”. Globoke čustvene izlive prihranite za kdaj drugič, saj lahko ti vašega partnerja prej prestrašijo kot osvojijo.
  • Zajtrk v postelji: priprava romantičnega zajtrka v postelji zahteva kar nekaj truda in časa, zato bo vaša ljubljena oseba to darilo gotovo cenila. Pripravite njene naljubše jedi in jo razvajajte. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec. Pa brez skrbi, če niste dobri v kuhanju, saj bo dovolj že, če kupite različno pecivo kot so rogljički in čokoladni žepki, kakšno sadje in dodate še kavo ali čaj.
  • Rože in čokolada: kombinacija, ki je vedno zmagovalna. Izberite najlepše in najbolj dišeče rože ter zraven dodajte slastno čokolado. V spletni trgovini Mojačokolada.si najdeš širok nabor čokoladnih izdelkov, ki so primerni za romantična darila in zaljubljence. Izberete lahko personalizirano čokolado ali bonboniero, pisano čokoladno srce, različne vrste čokoladnih tablic … Če ste malo bolj drzni in če veste, da s tem ne boste izzvali nelagodja, pa lahko podarite tudi čokoladno kamasutro.
  • Spodnje perilo: mogoče je podarjanje spodnjega perila že malo klišejsko, ampak se še vedno zelo pogosto znajde na listi daril za zaljubljene. Ampak previdno pri izbiri! Predvsem pri številki spodnjega perila, da ne kupite premajhnega ali prevelikega in s tem užalite svojega partnerja. Najbolje je, da pred nakupom malo pobrskate po njegovi omari in preverite, katero številko nosi po navadi.
  • Romantična večerja: še bolje kot da gresta v priljubljeno restavracijo je, če sami skuhate in pripravite romantično večerjo. Ni se treba truditi z zahtevnimi in kompleksnimi jedmi, če veste, da imate za kuhanje dve levi roki. Dovolj bo, če na dom naročite priljubljeno dostavo hrane, odprete steklenico vina (lahko tudi čokoladnega), prižgete svečke in romantično glasbo … S pravim ambientom boste popolnoma pozabili na to, da hrana ni domača.
  • Sproščujoča masaža: lahko podarite bon in svojega partnerja prepustite profesionalnim maserjem ali pa se sami malo potrudite, saj to ponavadi prinese več bonus točk. Prižgite nežno glasbo in dišeče svečke, pripravite masažno olje in opravite svoje delo kot profesionalci.
  • Specite najljubše pecivo svoje ljubljene osebe: še ena ideja, kako lahko pokažete, da vam je za osebo res mar, saj je v peko treba vložiti kar nekaj časa in truda. Pozanimajte se o najljubši sladici in jo pripravite. Če ne znate, zaprosite za pomoč koga bolj veščega v peki. Tudi če sladica ne bo popolna, ne pozabite, da je namen tisti, ki šteje.

 

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno