Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Darila za prijateljico

 • Čas branja Čas branja: 4 minute
darila za prijateljico

Tiste prave prijateljice, ki so nam vedno na voljo in nam polepšajo marsikateri dan, moramo razvajati, saj si to zaslužijo.

Zato je lepo, če si takrat, ko pride njihov rojstni dan, vzamemo malo več časa in razmislimo o najbolj primernem darilu.

Se je pa verjetno tudi tebi že kdaj pripetilo, da kakšno leto kar nisi našla pametne ideje za darilo. Ne skrbi, če kdaj ne veš, kaj podariti svoji prijateljici. To namreč ne pomeni, da si slaba prijateljica, saj se je verjetno že vsakdo znašel v takšni situaciji. Kljub temu, da svoje prijateljice zelo dobro poznamo, včasih zmanjka idej ali pa zmanjka časa za razmišljanje in brskanje po trgovinah. Zato smo ti spodaj v pomoč zapisali seznam z najboljšimi darili za prijateljico.

Darila za prijateljico

Ko moramo izbrati darilo, je vedno prva stvar, da razmislimo, kaj bo osebi narisalo nasmeh na obraz. Česa si zelo želi in kaj bi jo res razveselilo. Darilo naj bo v skladu z njenim življenjskim stilom. To pomeni, da moramo upoštevati ali je prijateljica še samska, v zvezi, ima že družino, ali hodi v službo, rada potuje, obožuje šport … Nesmiselno je namreč, da nekomu, ki sovraži kuhanje, kupimo kuharsko knjigo. Vedno pazimo tudi na to, da je darilo uporabno, ker je najbolj nesmiselno kupiti nekaj, kar obdarovancu ne bo prišlo prav.

Tiste prave prijateljice, ki so nam vedno na voljo in nam polepšajo marsikateri dan, moramo razvajati, saj si to zaslužijo. Zato je lepo, če si takrat, ko pride njihov rojstni dan, vzamemo malo več časa in razmislimo o najbolj primernem darilu.

Ker imajo prijateljice v našem življenju posebno mesto, si zaslužijo, da izbiri darila posvetimo malo več časa in da ne kupimo prve stvari, ki jo zagledamo v trgovini.

Pri izbiri darila za prijateljico je ogromno možnosti. V spodnji seznam smo jih zapisali le nekaj:

 • Personalizirana čokolada: le katera punca ne obožuje čokolade? Na Mojačokolada.si ji lahko narediš unikatno personalizirano čokolado. Sama lahko izbereš okus (bela, mlečna, temna, pisana), različne posipe in začimbe ter po želji dodaš še napis. Tako ji boš podarila čokolado, ki bo narejena čisto po njenem okusu. Na voljo pa imaš tudi personalizirano bonboniero, kjer sama izbereš okuse pralin.
 • Karte za koncert: imata s priajteljico skupnega priljubljenega pevca ali skupino? Kupi dve karti, pojdita skupaj na koncert in uživajta.
 • Okvir s fotografijo: vemo, da je to zelo klišejsko darilo, ampak če ji tega nisi še nikoli podarila, bo tudi vajina uokvirjena fotografija super darilo. Zraven pa lahko podariš še kakšno malenkost kot je čokoladno vino ali čokoladna bonboniera.
 • Lonček z napisom: tudi lonček s personaliziranim napisom zna biti precej klišejski, ampak če tvoja prijateljica rada pije tople napitke kot sta kava in čaj, se ga bo gotovo razveselila.
 • Kuharski tečaj: če rada kuha in peče, je kuharski tečaj super izbira. V Sloveniji je na voljo kar nekaj različnih in zanimivih tečajev, zato izberi tistega, za katerega meniš, da jo bo najbolj razveselil. Če je velika gurmanka in se rada uči priprave novih jedi, ji podari kakšen malo bolj “eksotičen” tečaj kot je recimo tečaj priprave sušija.
 • Set za nego telesa: kupi ji gel za prhanje z njenim najljubšim vonjem, masažno ploščico, kremo za navlažitev kože, masko za obraz … Zraven lahko dodaš še kakšna njena priljubljena ličila ali pa ji podariš njen najljubši parfum.
 • Nakit: če tvoja prijateljica obožuje nakit, ji podari nov kos za njeno zbirko. Tako se bo vedno, ko ga bo nosila, spomnila nate. Priporočamo ti, da izbereš kakšen malo drugačen, lahko tudi bolj odštekan, kos nakita izpod rok slovenskih ustvarjalk.
 • Wellness: podari ji bon za masažo, savno, sproščujočo kopel ali pa za nego obraza, manikuro, pedikuro. Na razvajanje se lahko odpravita tudi skupaj in imata pravi ženski dan, ki ga lahko zaključita ob dobri večerji s kozarcem vina ali kakšne druge vajine priljubljene pijače.
 • Izlet: vsi vemo, da je v današnjem tempu življenja čas najdragocenejše darilo, saj ga vedno primanjkuje. Organiziraj izlet, lahko v Slovenijo ali pa v kakšno bližnjo državo, in si s prijateljico privošči malo uživanja. Lahko raziščeta kakšno novo mesto in okusita lokalno kulinariko ali pa pojdita nekam, kjer sta že bili kdaj v preteklosti in vaju na ta kraj vežejo lepi spomini.
 • Preprosto darilo: lahko pa ji kupiš tudi kakšno čisto preprosto darilo kot je personaliziran rokovnik, tople nogavičke ali copati, steklenička za vodo ipd. Kot vedno šteje namen in ne vrednost darila.

 

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno