BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Darila za 18. rojstni dan

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
darila za 18 rojstni dan

Osemnajsti rojstni dan v mnogih državah, tudi v Sloveniji, označuje pomembno ločnico - na ta dan namreč postanemo polnoletni, kar nam zagotavlja določene pravice in dolžnosti.

Osemnajsti rojstni dan v mnogih državah, tudi v Sloveniji, označuje pomembno ločnico - na ta dan namreč postanemo polnoletni, kar nam zagotavlja določene pravice in dolžnosti. Prav ta obletnica rojstnega dne je torej med pomembnejšimi v življenju, gotovo pa najbolj pomembna med tistimi, ki niso ravno jubilejne.

Nič čudnega ni, da najstniki polnoletnost težko pričakujejo, obeležijo pa jo z nepozabnim slavjem.

Nepozabno slavje pa seveda pomeni tudi nepozabna darila, zato je treba še pravočasno poskrbeti, da prijatelju ali prijateljici za ta svečani praznik priskrbimo popolno darilo za 18. rojstni dan.

Smešna in zabavna darila

Ker gre za zelo specifično obletnico, je treba darilo izbrati še bolj pozorno kot sicer. 18. rojstni dan je nekaj posebnega, z njim se lahko primerja le še 50. obletnica in nato stota, medtem ko drugi rojstni dnevi večinoma niso zelo različni od prejšnjega in naslednjega. To pomeni, da bomo za praznovanje polnoletnosti izbrali prav posebno darilo. Takšna je tudi navada, o kateri pričajo prodajne police, polne izdelkov za ta praznik – večinoma gre za darila, ki so tudi sicer namenjena mladim, predvsem smešna in zabavna darila, pa tudi tista, ki so označena s starostno omejitvijo 18+. Prav ta so namreč ob 18. rojstnem dnevu najbolj priljubljena izbira med prijatelji, ki želijo s šaljivim darilom popestriti praznovanje. Vseeno pa naj prvi dan polnoletnosti ne bo le zabava, gre namreč za pomembno ločnico na poti v odraslost. Tako se spodobi, da izberemo kakšno bolj resno, prestižno darilo, sploh če z obdarovancem nismo tako tesno povezani ali pa nismo njegovi vrstniki. Ob tej priložnosti je tudi pomembno, da gre za personalizirano darilo, torej takšno, ki je posebej prilagojeno slavljencu in priložnosti – to lahko dosežemo s posebnimi čestitkami in voščilnicami, lahko pa izberemo takšno darilo, ki že samo omogoča dodajanje napisov in drugih poljubnih dodatkov.

Če je izbira darila za 18. rojstni dan pretežko opravilo, pa se lahko še vedno zatečemo k klasičnim rešitvam, pa tudi posebej za ta praznik se je že uveljavilo nekaj priljubljenih izbir. Darilni boni, organizirani izleti, celo avtomobil – to so darila, ki ob polnoletnosti niti niso redka. Vedno se seveda najdejo še večne klasike, na primer čokolada. Tudi med samimi čokoladnimi darili je pestra izbira takšnih, ki so za 18. rojstni dan še kako primerna. Če ne drugega bo slavljenca navdušila čokoladna tablica, primerna bolj za odrasle, kot za otroke – tista namreč, ki tehta kar tri kilograme!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno