BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokoladni teambuilding: Poletje 2020

  • Čas branja Čas branja: 6 minut
cokoladni teambuilding: poletje 2020

Pred dokončno odločitvijo kam bomo letos potovali na zaslužen poletni teambuilding je bilo manj kot teden dni. Za spoznavanje sodelavcev in slovenske narave si je potrebno vzeti čas. Vedno in predvsem zelo vredno.

Ključno vprašanje na katerega pa skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?

Nato pa nam je rešitev na dlan položila kar Nina iz Nestcampers, ko me je dobre 3 dni pred našim terminom poklicala in sporočila super novico, da imajo prost njihov Nestcampers avtodom za podaljšan vikend. V najem smo dobili kar njihovega Falcona. 

5 sedišč, 3+1 ležišča (no, če smo iskreni - za 3 je ravno prav, v kolikor bi bili 4-je žal ne vem kam bi se lahko stisnili), s priročno mini kuhinjo in super zračnim sistemom; kroženje zraka me je iskreno povedano še najbolj pozitivno presenetilo - nikoli prevroče, nikoli premrzlo. 

Zagrabili smo priložnost in že smo bili zmenjeni. No, pa gremo!

Prva destinacija: Kamp Zlatorog

Iskreno, dokler se nismo podali na pot, nismo imeli točno določenih destinacij. Medtem, ko se je urejala birokracija za prevzem avtodoma, smo o nasvetih po izletnih točkah povprašali kar Nino iz Nestcampers. Sicer smo si pred najemom pregledali in prebrali blog z izletniškimi nasveti, vendar je bilo idej toliko, časa pa vseeno premalo, zato smo potrebovali super ideje, da smo lahko v kratkem času izkoristili prijetno s koristnim, torej, delo in ogled prelepe Slovenije. S skupnimi močmi smo se odločili za Gorenjsko. 

Z avtodomom smo se torej podali na pot proti Bohinju, natančneje proti Bohinjskemu jezeru. Ob vstopu v kamp Zlatorog nas je v objem sprejela prekrasna narava. Zaradi obilnega deževja smo imeli možnost videti slap, ki se menda pojavi le po obilnem deževju. Seveda, tega nismo vedeli, o tem nas je poučilo prijazno osebje kampa.

Kamp je bil v tem pred sezonskem času dokaj prazen (sem prepričan, da temu zdaj ni tako), zato smo prostor hitro našli. Ker ima avtodom tudi možnost priklopa na elektriko, smo ga postavili ob električno omarico. Naši računalniki so potrebovali polne baterije, lepote Gorenjske so nam res dale novega zagona in polno glavo novih idej.

Naslednje jutro smo se prebudili v suh dan, zato sem se odločil za daljši sprehod oz. za punci lažji pohodniški vzpon do slapa Savica. Da ne bomo samo računalniški g33ki in da se občasno tudi spotimo. Pravijo, da se ekipa najbolj poveže ravno takrat, ko je težko in ko premagamo ovire s skupnimi močmi. 

V večernih urah smo iz našega Nestcampers avtodoma na široko razgrnili tendo, si privoščili pristno slovensko večerjo s kozarcem rdečega vina in za zunanjo mizo igrali družabne igre do poznega večera.

P.S.: tenda avtodoma je bila rešiteljica našega dokaj deževnega teambuildinga. Še ena izmed prednosti avtodoma Falcon, saj smo tako  izkoristili vse prednosti tako avtodoma kot kampa.

  

Druga destinacija: Apartmaji Bohinj

Da ne bosta punci rekli, da sem ju pripeljal le delat in nič uživat, sem jima za začetek dneva postregel z vrhunskim petzvezdničnim zajtrkom s popolnim razgledom na Bohinjsko jezero. Ah, kje. Zajtrk ni bil izpod mojih rok, odlično so ga pripravili v restavraciji Triglav Bohinj. Ta dan smo izkoristili tudi za nekaj usklajevanj, sestankov in dela. “Brez dela, ni jela,” prav'jo na Gorenjskem.

     

Tretja destinacija: Jezero Jasna

Po nasvetu osebja Nestcampers, smo se odločili še za ogled slavnega Jezera Jasna. Čakala nas je dobra ura vožnje, ob prihodu na parkirišče s parkiranjem nismo imeli nobenih težav. Avtodom se je odlično povezal z ostalimi že parkiranimi osebnimi avtomobili. Še ena prednost. ;)

Najprej smo si privoščili prijeten sprehod okoli jezera. Takoj, ko smo pregledali okolico, sem vedel, da bosta punci želeli fotošuting namazov v naravnem okolju. In točno tako je bilo. Prepričan sem bil, da bomo namaze poslikali in se nato odpravili. No, ja.. Prvi cilj je bil sicer fotošuting, a je prvim trem fotografijam sledil: “Sam, da mal probam”, “Omg, ti namazi…Eden je boljši od drugega...” in se nadaljevalo v: “Lešnikov pa pistacijin sta moja! Čokoladnega sem vama pa že pojedla, hahaha.. :) “.

“Profesionalni” fotošuting se je hitro prelevil v bitko za namaze ali smrt. Še dobro, da je bil v kuhinji avtodoma celoten pribor, drugače bi se bitka za namaze hitro prelevila v bitko za prste. :) 

      

Povzetek teambuildinga:

Ne vem komu se lahko zahvalim, ampak imam zares naravnost fantastično ekipo. Tokrat smo šli na izlet trije, prihodnjič računamo na enega člana več.

Ekipa: Še na mnoga leta in na mnogo čokolad.

Carpe diem, uživajte v življenju in mislite čokoladno!

P. S. Ker smo Nini iz Nestcampers-a obljubili tudi pristno poročilo o Nestcampers avtodomih, naj na koncu zapišem še naslednja opažanja in komentarje (za tiste, ki se vam ne da brati naprej: skupna ocena 4/5):

  • prevzem avtodoma je potekal v skladu s pričakovanji. Dobili smo se na parkirišču, z nekaj podpisi smo imeli ključe v rokah v manj kot petih minutah. Nato smo se dobre pol ure seznanjali s tehničnimi specifikacijami in obrazložitvijo celotnega sistema (kar se nam je malenkost vleklo, ker smo bili že izjemno neučakani - ampak, varnost je le na prvem mestu);

  • avtodom je načeloma tipičen predelan Citroenov kombi, ki pa nudi povsem zadovoljivo udobje. Kdorkoli je že kdaj potoval oz. se premikal z avtodomom, naj povem, da ne gre za luksuzno prestižno izkušnjo, a za vse tiste, ki izkušnje z avtodomom še niste imeli... Definitivno priporočamo! Avtodom nudi udobno potovanje in prijetne premike med kraji;

  • oprema avtodoma je bila solidna. Nič glamuroznega, vendar nam po drugi strani ni tudi prav nič manjkalo. Prijetna družinska idila :);

  • mapa oz. zemljevid z nasveti, skupaj s knjižico ugodnosti je bila res kul - prijetno branje in predvsem koristni nasveti kje kaj početi v naravi;

  • izjemen plus: darilca v avtodomu! V kuhinjici smo namreč prejeli tudi vodo za žejne popotnike, bambusove zobne ščetke, šampon za enkratno uporabo, Čokoladno Slovenijo Gold Edition, oreščke Odlično in še nekaj drobnih pozornosti. Všečno, ZELO všečno! :)

  • pogrešali pa smo: kuharsko knjigo (Nina nam je v sporočilu namreč napisala, da nas bo nekje pričakala tudi kuharska knjiga ... očitno se je nekje izgubila), delujoče komarnike na oknih (na žalost so se ravno pred našim prevzemom pokvarili) in večjo hladilno skrinjo. Za žejne popotnike včasih nekoliko več ledu pride še kako prav. :)

Za vse tiste, ki se odločite za podobno pristno izkušnjo popotovanja z avtodomom (za vse tiste, ki z avtodomom še niste potovali - it is a must!), še sladek namig: S promokodo MOJACOKOLADA5 izkoristite 5% popust pri Nestcampers.

Direktor Mojačokolada.si
Andraž Gavez

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno