Kategorije

Za čokoholike

Predlogi iskanja

Čokoladna fontana

  • Čas branja Čas branja: 0 minut
cokoladna fontana

Obogatite vašo prireditev s fantastično čokoladno fontano. Naj bo zabava zares čokoladno nepozabna!

Čokoladna fontana

Čokoladna fontatna je naprava s katero lahko priredimo pravi čokoladni slapSrednja čokoladna fontana je kot nalašč za popestritev večjih dogodkov. Je nepogrešljiva na velikih praznovanjih kot je poroka, saj bodo nad čokoladno fontano navdušeni tako sladkosnedi odrasli kot otroci.

Fontana je velikosti 110 cm × 47 cm in je primerna za približno do 5 kg čokolade naenkrat, končna količina porabljene čokolade je odvisna seveda od števila povabljenih oseb in količine čokolade, ki jo pojedo vaši sladkosnedi gostje. Velikost fontane je primerna za tudi do 200 oseb.

Naj postanejo vaša srečanja nepogrešljiva za vse bližnje čokoholike.

Uporabite lahko svojo najljubšo vrsto čokolade, saj je ta čokoladna fontana primerna za belo, mlečno in temno čokolado. Za pomakanje v čokolado lahko postrežete različno sveže sadje, oreščke, piškote, sladoled in vse kar obožujete v kombinaciji s čokolado.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno