BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokolada za darilo

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
cokolada za darilo

Čokolada je že od nekdaj priljubljeno darilo, ki si ga radi podarjajo ljudje vseh večjih kultur, starosti in spolov, v želji, da bi si izkazali naklonjenost.

Čokolada je že od nekdaj priljubljeno darilo, ki si ga radi podarjajo ljudje vseh večjih kultur, starosti in spolov, v želji, da bi si izkazali naklonjenost. Ker ima velika večina ljudi rada čokolado (medtem ko pri ostalih sladkarijah ta delež ni tako visok) in je to eno najbolj razširjenih živil širom sveta, je več kot primerno sredstvo za obdarovanje pri različnih zasebnih ali javnih praznikih.

Za rojstne dneve tako radi podarjamo velike čokolade z lešniki, čokoladne torte in podobno; za božič čokoladne Božičke ali bombonjere; za valentinovo čokoladne srčke in za veliko noč čokoladne pirhe ali zajčke. Ker je ljudi, ki ne marajo čokolade, zelo malo, je tudi verjetnost, da bomo zgrešili s čokoladnim darilom, zelo majhna.

Lepše darilo

Darilo je še toliko slajše in posebno, če oseba, ki obdaruje, na darilu pusti osebni pečat, saj to na nek način kaže še na toliko večjo naklonjenost in željo po tem, da bi obdarovanca razveselil. Lepše darilo kot tovarniške in v veliki proizvodnji narejene čokolade, so bolj osebne, z ljubeznijo in ročno izdelane čokolade, ki bodo razveselile vsakega obdarovanca s svojim izvirnim videzom in kvalitetnim okusom. Vsakdo, ki je željan obdarovanja z inovativnim sladkim darilom, lahko najprej izbere priljubljeno vrsto čokolade (mlečna, temna, bela) in jo nato oplemeniti z raznolikimi dodatki (od suhega sadja in oreščkov do bombonov in začimb, kot so čili in kandiran ingver), za katere misli, da bi najbolj ugajali osebi, ki jo bo obdaril.

Personalizirano darilo

Najbolje pa bo darilo personaliziral s kratkim šaljivim ali romantičnim sporočilom, ki ga bodo po njegovi želji slaščičarji napisali na čokoladno tablico. Ob prihajajočih mrzlih prazničnih večerih bo postalo še kako priljubljeno pitje vroče čokolade, ki je v tem času na voljo v praktično vsakem gostinskem lokalu. Vendar pa je sedaj možna priprava vrhunskih in kvalitetnih vročih čokolad vseh okusov tudi doma. Njihova priprava je hitra in enostavna, zato so več kot odlično darilo, s katerim se da presenetiti svoje bližnje za praznične dni. Svoje drage je možno razveseliti tudi z nekoliko neobičajnim, a vseeno čokoladnim darilom, kot je npr. čokoladna masaža, obisk čokoladnice, preizkušanje različnih čokolad in slaščičarski tečaj. Ker se v času novega leta obdarujejo tudi različna podjetja, so še kako dobrodošle tudi bombonjere, katerih velikost in vsebino lahko izberete sami.

Čokolada je poleg tega, da je priljubljeno sladko darilo, v omejenih količinah tudi zdrava. Že stari Maji so verjeli v njene zdravilne učinke, danes pa so znanstveniki prepričani, da je čokolada tudi učinkovito sredstvo za krepitev spomina in način za boj proti vse bolj naraščajoči depresiji. Izberimo torej čokolado za darilo in se posladkajmo skupaj z obdarovancem!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno