BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokolada po vaši meri

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
cokolada po vasi meri

Čokolada je vedno fajn, a še toliko bolj, če imamo opravka s tisto, ki jo imamo najraje.

Katero imate najraje?

Čokolada je vedno fajn, a še toliko bolj, če imamo opravka s tisto, ki jo imamo najraje. Nekateri imajo najraje temno čokolado, spet drugim se zdi ta premalo sladka in pregrenka; eni prisegajo zgolj na čokolade z lešniki in rozinami, medtem ko si drugi drznejo poskusiti tudi kakšen nov, neobičajen dodatek k čokoladi. Da bi vsak čokoholik dobil svojo najljubšo čokolado, je sedaj na voljo možnost, da si jo naredi kar sam.

Čokolada po meri preko spleta

Zadeva je povsem enostavna. Čokolado po meri je namreč možno izdelati in naročiti kar preko spleta - na spletni strani najprej izberemo svojo najljubšo vrsto čokolade (ali, če gre za darilo, najljubšo osebi, ki jo bomo obdarili). Na voljo so tri vsem poznane vrste čokolade (mlečna, bela in temna), ki jih je mogoče tudi kombinirati, tako da se lahko ena čokoladna tablica bohoti z različnimi vrstami čokolade. Za večino sladokuscev je že to odločitev težko sprejeti, saj je vsaka izbira okusna in dobra na svoj edinstven način. Po tem, ko pade odločitev, s kakšnim okusom čokolade bomo imeli opravka, pride na vrsto ogromna in pestra izbira dodatkov, s katerimi lahko popestrimo svojo čokolado. Za okrasitev in lepši videz čokolade so na voljo različni motivi (od bolj ženstvenih čeveljčkov, srčkov in rožic, do avtomobilov, vijakov in žog, bolj primernih za moške, ter živalskih vzorcev, nad katerimi bodo navdušeni otroci), ki vsako čokolado še bolj poosebijo in zadovoljijo estetski okus vsakega sladkosneda.

Namenjeno za darilo

Čokoladni tablici, namenjeni za darilo, se zelo poda tudi kakšno kratko romantično, duhovito ali navihano sporočilo, ki se lahko po želji doda čokoladi in privabi nasmešek vsakemu prejemniku sladkega darila. Za večjo raznolikost pri okusu pa je na voljo še cela gora raznoraznih dodatkov, pri katerih bo zadoščeno še tako izbranemu okusu za čokolade. Na voljo je ogromna paleta suhega sadja (maline, jagode, posušene banane ...), oreščkov (lešniki, pistacije, mandlji ...), začimb (rdeči poper, čili, kandiran ingver ...) in drugih posebnih, ne tako običajnih dodatkov (bomboni Smarties, kosmiči z jagodami, cvetni prah, Aloe vera, sušena čebula ...). Pri vsem tem velja poudariti, da se vsaka posamezna čokoladna figurica izdela ročno, z veliko mero ljubezni in natančnosti, kar doprinese čokoladi še dodatno vrednost. Vsi izdelki so narejeni iz prvovrstnih in najbolj kakovostnih sestavin in so lahko zaradi tega tudi prestižno darilo bolj pomembnim obdarovancem in poslovnim partnerjem.

Po izbiri pa si ni mogoče narediti le čokoladnih tablic, ampak si lahko vsak sam izbere tudi okus bonboniere. Na voljo so bonboniere treh različnih velikosti in praline različnih okusov (z oreščki, alkoholom, nougatom, marcipanom ...), za katerimi bi si vsak obdarovanec moral oblizovati prste.

Čokolada, ki jo je mogoče narediti po svoji izbiri, je izvirno, poosebljeno sladko darilo, s katerim je mogoče razveseliti svoje bližnje, ali pa darilo, s katerim se lahko posladkamo sami. Vsak oboževalec čokolade ve, da je čokolada zdrava in dobra razvada, ki dela življenje slajše in srečnejše in bi si jo tako moral na vsake toliko časa privoščiti vsak človek, ki je ne dobi dovolj v dar in se ima vsaj malo rad.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno