BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Čokolada po naročilu

  • Čas branja Čas branja: 2 minuti
cokolada po narocilu

Čokolada po naročilu omogoča vsakemu sladkosnedu to, kar si je vedno želel – izdelavo čokoladne tablice povsem po svojih željah.

S čokolado in drugimi izdelki iz kakavovih zrn in masla se sladkajo mladi in stari po vsem svetu, zato na prodajnih policah sodobnih nakupovalnih centrov nikakor ne sme manjkati široka ponudba najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Tablico čokolade je tako moč dobiti praktično kjerkoli na svetu, medtem ko so na voljo tudi bomboni, napitki in druge čokoladne sladkosti, ki so pogosto celo del lokalne kulinarike.

Čokoladnice

V čokoladnicah, specializiranih prodajalnah, pa najdemo še bolj pestro ponudbo, ki obsega tako različna čokoladna presenečenja, da se moramo o njih prepričati na lastne oči, če nimamo zelo bujne domišljije. Vseeno pa čokoladne tablice, bomboni, praline, napitki, kreme, torte in druge sladkosti v vseh možnih različicah včasih niso točno tisto, kar v čokoladnici iščemo. V takšnih primerih priskoči na pomoč izdelava čokolade po naročilu, ki uresniči želje tistim pravim sladkosnedom, željnim prav posebnih kombinacij okusov.

Čokolada po naročilu

Prav zaradi številnih možnosti, ki jih odpira kombiniranje sladke čokolade z drugimi užitnimi dodatki, je čokolada po naročilu priljubljena izbira zahtevnejših in tudi povsem običajnih sladokuscev. Nobena čokoladnica namreč v svoji še tako široki ponudbi ne more nuditi prav vsake kombinacije – že sama čokolada je na voljo v vsaj treh osnovnih »okusih«, da ne omenjamo vseh možnih dodatkov. Vsem je znana kombinacija čokolade in lešnikov, ki je danes na prodajnih policah tako pogosta, kot čokoladne tablice brez dodatkov. Poleg lešnikov so ob čokoladi priljubljeni tudi drugi oreščki, pa seveda sadje (posebej oblito s tekočo čokolado), karamela, različna kremna polnila in podobni dodatki. Za popolno kombinacijo je tako včasih treba uporabiti vso svojo domišljijo ter naročiti izdelavo čokolade po svoji želji.

Čokolada po naročilu omogoča vsakemu sladkosnedu to, kar si je vedno želel – izdelavo čokoladne tablice povsem po svojih željah. Za začetek lahko izberemo vrsto čokolade, na voljo pa je tudi »pisana čokolada«, tablica iz treh vrst čokolade. Tablico nato oplemenitimo z različnimi dodatki – sadjem, oreščki, začimbami in drugimi zanimivostmi, dodamo pa lahko tudi posebne čokoladne dodatke v obliki različnih motivov. Za konec seveda ne sme manjkati možnost napisa po želji – tako je čokolada po naročilu kot nalašč za različne priložnosti, na primer za rojstne dneve, obletnice, praznovanja in druge praznike, seveda pa napis omogoča personalizacijo čokoladne tablice, tako da je ta odlično presenečenje za prav vsakogar.

Ne glede na to, ali bo čokolada po naročilu končala v vaših ustih ali pa jo boste podarili za darilo, je možnost izdelave takšne posebne čokoladne tablice uresničitev želja vsakega ljubitelja čokolade. Edinstvene kombinacije različnih okusov bodo zadovoljile brbončice sladkosnedov, posebno in okusno sporočilo pa bo navdušilo vsakega obdarovanca. Le zakaj torej ne bi izbrali čokolade po naročilu?

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno