BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

Berryshka likerji osvajajo svet

  • Čas branja Čas branja: 1 minuta
berryshka likerji osvajajo svet

V njihovi ponudbi lahko danes najdemo različne vrste žganja kot sta džin ter brinjevec, ter sadne likerje z okusom borovnic, robid, ribeza itn.

Ste že slišali za Berryshko? Ime se res ne sliši preveč slovensko, a naj vam povem, da gre za slovensko blagovno znamko, pod katero se skrivajo odlični likerji. Podjetje Topp iz Šentvida pri Stični, se že nekaj let ukvarja z žganjekuho, izdelavo vrhunskih likerjev ter čokoladnih pralin.

Sprva se je podjetje ukvarjalo predvsem s transportom in proizvodnjo eteričnih olj, a so zaradi sezonske uporabe eteričnih olj, ter ne dovolj izkoriščene destilarne začeli tudi s pridelavo likerjev ter žganj. V njihovi ponudbi lahko danes najdemo različne vrste žganja kot sta džin ter brinjevec, ter sadne likerje z okusom borovnic, robid, ribeza itn.

Podjetje prisega na ročno izdelavo s pomočjo mojstrskih postopkov destiliranja. Vse to je seveda mogoče zgolj z dolgoletnimi izkušnjami ter skrbno izbranimi, kvalitetnimi sestavinami.

Naravni sadeži in zelišča za likerje ter žganja izvirajo iz gozdov Kočevskega roga. 

Da bi dokazali kvaliteto svojih likerjev, so bili ti poslani tudi na različna tekmovanja žganih pijač po svetu, kjer so odnesli odlične rezultate. Na tekmovanjih kot so World Spirits Awards in IWSC, so dosegli zlate, srebrne in bronaste medalje, kar je velik dokaz vrhunskosti Berryshkinih likerjev. 

Njihova uspešnost sega tudi preko meja, saj se njihovi izdelki prodajajo v Pragi in Londonu. Njihov največji izvozni trg predstavlja Češka, saj so Čehi, kot dobro vemo, dobri pivci alkohola in obenem tudi bolj sprejemljivi za preizkušanje novih pijač.

Tudi v Sloveniji so čedalje bolj prepoznavni, a jim angleško ime ter prepovedano oglaševanje alhokola to pri doseganju cilja malenkost otežuje. Verjamemo pa, da bodo s svojo vztrajnostjo in odličnimi izdelki kmalu poznani prav vsem. Za to si prizadevamo tudi mi, zato v naši ponudbi nudimo različne Berryshka likerje, darilne pakete ter čokoladne praline

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno