BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA12 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

BAMbastičen slaščičarski izziv

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
bambasticen slascicarski izziv

Pri Mojačokolada.si potrebujemo tvojo pomoč! Natančneje, pripravljamo BAMbastičen izziv, ki ti lahko omogoči nekaj mesečno zalogo najboljših izdelkov za peko BAM!

Z izzivom začenjamo zato, da bi te mogoče premamili, da svoja čudovita domača ustvarjanja deliš z nami. Zadnje čase namreč prejemamo vedno več fotografij tort in drugih sladic pa vseh žal ne moremo objaviti. Ker pa bomo zaradi trenutne situacije več doma, smo se odločili, da  ti obdobje karantene vsaj malo popestrimo! Odločili smo se, da te povabimo v nagradni natečaj, ki smo ga v zadnjih dneh pripravljali in pilili prav zate.

Zelo bomo veseli tvojih receptov, predvsem pa tistih mini trikov iz tvoje domače kuhinje. Vsaka gospodinja pri peki uporablja mini trike, s katerimi je peka sladic lažja.

Naš je naprimer ta, da pri peki biskvita, naj bo za torto ali le navaden biskvit, vedno uporabimo zobotrebec, saj tako najlažje preverimo, če je le ta že pečen. Kakšen pa je tvoj? 

Zaupaj nam ga skupaj s tvojim zadnjim pripravljenim receptom, ki ga objaviš TUKAJ.

P.S. ideje za slaščice lahko poiščeš v skupini Slaščičarska akademija.

1. Pogoji sodelovanja

Organizator nagradnega natečaja "BAMbastičen izziv" je podjetje Moja čokolada d.o.o. (v nadaljevanju "organizator"), Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana.

2. Trajanje nagradne igre

Nagradni natečaj traja od 30.10.2020 do 30.11.2020.

3. Sodelovanje v nagradnem natečaju

Udeleženec je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili. V nagradnem natečaju lahko sodelujejo le osebe, ki so rezidenti Republike Slovenije in v času nagradne igre oddajo svoj recept s pripisom "BAMbastičen izziv" v imenu recepta na spletni strani: www.mojacokolada.si/oddaj-recept.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju ali njihovi bližnji svojci.

4. Postopek izbora nagrajenca

Med vsemi oddanimi recepti, bo ekipa Mojačokolada.si izbrala tri najboljše recepte, med katerimi bodo na socialnih omrežjih (Facebook in Instagram) glasovali naši sledilci. Glasovanje bo potekalo en dan (24 ur) po tem, ko bo rok za oddajo receptov potekel. Po končanem glasovanju, bomo prešteli skupne glasove obeh socialnih omrežij in recepte razvrstili od najvišjega števila glasov do namanjšega.

Zapisnik glasovanja pripravi ekipa Mojačokolada.si in se hrani pri organizatorju.

5. Nagrada in prevzem

Nagrade za nagradni tečaj bomo razdelili v tri skupine. Tisti recept, ki bo od naših sledilcel dobil najvišje število glasov bomo nagradili s tri mesečno zalogo BAM izdelkov za peko v vrednosti 100 eur. Tisti recept, ki bo s številom glasov na drugem mestu, bo dobil dvomesečno zalogo izdelkov za peko BAM v vrednosti 50 eur, tisti, ki pa bo prejel najmanjše število glasov, od nas prejeme BAM izdelke za peko za en mesec, v vrednosti 25 eur.

Nagrajenec mora sporočiti organizatorju sporočiti svoje podatke, kamor naj se mu dostavi nagrada.

Organizator bo nagrajencem nagrade dostavil v desetih dneh od razglasitve tekmovalca.

Nagrade niso prenosljive.

6. Zasebnost in varnost osebnih podatkov

Organizator si pridružuje pravico, da v medjih objavi imena nagrajencev, fotografije in oddane recepte. Za objavo organizatorju nagrajancem ni potrebno plačati.

7. Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z oddajo recepta, sprejme vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

8. Spremeba pogojev

Organizator nagradne igre lahko spremeni te pogoje, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence TUKAJ.

Najljubša spletna spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno