BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

BAM išče več novih sodelavcev v SKLADIŠČU

 • Čas branja Čas branja: 2 minuti
bam isce vec novih sodelavcev v skladiscu
ZAPOSLITEV ⏐ Si organiziran, natančen in imaš dober občutek za logistiko? V BAM-ovem skladišču iščemo več novih sodelavcev za našo že tako izjemno ekipo. Pridruži se nam in postani del naše čokoladne družine, dnevno osrečuj stranke po celotni Evropi in spoznavaj svet spletne trgovine iz zakulisja.


@bam_chocolate1 Naše pridne ? v skladišču poskrbijo, da so trgovine vedno založene z BAM izdelki ?? #bamchocolate #sparslovenija #hoferslovenija #vsezapeko #sladica #sladicajemojapravica ♬ Chill Vibes - Tollan Kim


V BAM-u verjamemo v moč ekipe in zagovarjamo zdravo delovno okolje, kjer se vsak počuti kot del velike čokoladne družine. Delo v skladišču zahteva natančnost, zanesljivost in timsko delo. Ker verjamemo, da posameznik tvori ekipo ohranjamo zdravo kulturo podjetja in se vsak dan znova trudimo, da se naši zaposleni počutijo kot del teama.


Zakaj se pridružiti BAM-u kot skladiščnik?

 • Super ekipa: Delaj z nami in na lastne oči spoznaj, kako sodelovanje in medsebojna podpora krepijo našo ekipo.
 • Praktična izobraževanja: Ponujamo ti možnosti za pridobivanje novih veščin in znanj, ki so ključna za uspešno delo in osebno rast. 
 • Team buildingi: Verjamemo, da so skupne aktivnosti izven delovnega časa pomembne za krepitev ekipe.
 • Enoizmenski delovni čas: Work/life balance nam je pomemben, zato naše skladišče obratuje le v eni izmeni, od 7.00-15.00. Delo ob sobotah je le občasno.
 • Mentorstvo in spodbujanje razvoja: Vsakogar v naši ekipi spodbujamo k učenju in osebnemu razvoju. Ponosni smo na našo izkušeno ekipo in delimo znanje za skupen napredek.


NEKAJ BESED O NAS:

V zadnjem letu spletna trgovina Mojačokolada.si raste precej hitro. Tako po številu novih izdelkov, projektov (širitev na tuje trge, ki se jim v 2024 pridružijo še novi, priključitev Začimbe.si, nova B2B sodelovanja, FIT Akademija s Patricio Pangeršič,...), kot predvsem po številu zadovoljnih strank in čokoladnih nasmehov, ki jih rišemo na obraz.


V našem prijetnem in dinamičnem skladiščnem kolektivu iščemo okrepitve in odpiramo več delovnih mest: iščemo Vodjo skladišča in več Skladiščnikov.


Koga točno iščemo? Iščemo predane posameznike, ki so polni energije, zanosa in pripravljeni na nove izzive. Cenimo pozitivnost, organizacijske sposobnosti in zmožnost dela v timu. Naš idealni kandidat ljubi dinamiko skladiščnega dela, razume pomen dobrega vodenja in je vedno pripravljen za rast in razvoj skupaj z nami.


NUDIMO:

 • Zaposlitev za nedoločen čas,
 • Najvišje izplačilo zneska za malico,
 • Enoizmensko delo (7:00-15:00),
 • Delo v najslajšem kolektivu na planetu. 
 • Lokacija dela: Kranj


Preveri oba razpisa in razpisne pogoje spodaj:


Veselimo se, da te spoznamo!

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno