BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

BAM išče novega sodelavca v PODPORI STRANKAM

 • Čas branja Čas branja: 2 minuti
bam isce novega sodelavca v podpori strankam
ZAPOSLITEV Si empatičen/a, potrpežljiv/a in imaš odlične komunikacijske spretnosti? Pri BAM-u imamo odprta vrata za novega člana oz. članico naše že tako fantastične ekipe. Pridruži se nam in odkrij svet čokolade (ter podpore strankam).

Tvoje dobro počutje nam je pomembno in želimo si, da pri nas razviješ svoj potencial. Ker verjamemo, da posameznik tvori ekipo ohranjamo zdravo kulturo podjetja in se vsak dan znova trudimo, da se naši zaposleni počutijo kot del velike (čokoladne) družine.


Zakaj BAM?


 • Super ekipa: Pridruži se nam in spoznaj, zakaj imamo na sestankih več smeha kot čokolade (in verjemi, pojemo in preizkusimo veliiiiko čokolade!).
 • Izobraževanja: Ker nikoli ne prenehamo rasti, ti ponujamo obilico izobraževanj, da boš lahko zablestel/a v vsej svoji moči.
 • Team buildingi in športni dnevi: Ker verjamemo, da je skupinsko potenje (in ne, ne govorimo samo o rokih, ki jih moramo ujeti) ključ do močno povezane ekipe. 
 • 100% remote delo: Delaj iz svojega najljubšega kavča, kavarne ali s plaže – dokler imaš WiFi, si z nami.
 • Prilagodljiv delovni čas: Imaš raje jutra ali večere? Ne skrbi, pri nas razumemo, da vsakdo cveti v svojem ritmu. Delovni čas lahko delno prilagodiš svojemu bioritmu, ob tem pa seveda upoštevamo tudi potrebe ekipe in projekte, na katerih delamo skupaj.
 • Mentoring in spodbujanje učenja: Ker se vsi celo življenje učimo, tudi tebe spodbujamo, da se učiš in razvijaš z nami. Imamo več kot 15 let izkušenj na področju e-commerca in ekipo najboljših strokovnjakov iz regije.


NEKAJ BESED O NAS:


V zadnjem letu spletna trgovina Mojačokolada.si raste precej hitro. Tako po številu novih izdelkov, projektov (širitev na tuje trge, ki se jim v 2024 pridružijo še novi, priključitev Začimbe.si, nova B2B sodelovanja, FIT Akademija s Patricio Pangeršič,...), kot predvsem po številu zadovoljnih strank in čokoladnih nasmehov, ki jih rišemo na obraz.


V naši prijetni ekipi se odpira delovno mesto: Agent za podporo strankam.


Koga iščemo? Iskreno? Nekoga, ki je pozitiven/a in poln/a energije, zanosa ter potrpežljivosti. Iščemo nekoga, ki ima odlične komunikacijske spretnosti ter obvlada mehke veščine. Vsekakor pa je pripravljen/a rasti skupaj z nami.


NUDIMO:

 • Zaposlitev za polovični delovni čas do 1.9.2024, nato zaposlitev za polni delovni čas (zaposlitev za nedoločen čas),
 • Možnost dela od doma (remote),
 • Najvišje izplačilo zneska za malico,
 • Delo v najslajšem kolektivu na planetu


Preveri razpis in razpisne pogoje spodaj:* Namig: V kolikor nas slučajno ne poznaš zelo dobro, in predvsem preden se lotiš izpolnjevanja prijave spodaj, preklikaj nekaj naših komunikacijskih kanalov. Vsaj toliko, da dobiš občutek kdo smo in kaj sploh počnemo ;)

Spletna stran: Mojačokolada.si
Facebook stran: Moja Čokolada
Youtube: Moja Čokolada
Instagram: @mojacokolada

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Maja K.
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno