BAM Čokolada

Dodatki za peko

Darila

BAM x FA13 Izdelki FIT Akademija

Izdelki v akciji

Namazi in prelivi

Čoko Kotiček

Predlogi iskanja

5 nasvetov, kako izbrati darila za poslovne partnerje

  • Čas branja Čas branja: 3 minute
5 nasvetov kako izbrati darila za poslovne partnerje

Obdarovanje s poslovnimi darili je eden izmed najboljših načinov, kako poslovnim partnerjem izkazati naklonjenost in hvaležnost za uspešno sodelovanje v minulem letu.

Če se sprašujete, kakšno darilo izbrati, naj vam priskočimo na pomoč s spodnjimi nasveti.

Vzemite si čas  

Prvo in najbolj pomembno pravilo – izbiri poslovnih daril posvetite dovolj časa. Darila ne izražajo le odnosa med obdarovancem in tistim, ki obdaruje, ampak tudi veliko povedo o osebi oziroma podjetju, ki obdaruje. S premišljeno izbranim darilom boste okrepili vezi z vašim poslovnim partnerjem in povečali prepoznavnost vašega podjetja. Naj vam iskanju primernega darila za poslovne partnerje ne bo škoda posvetiti kakšne urice več kot sicer, saj lahko dober vtis, ki ga boste ustvarili z domiselno izbranim darilom, dodatno pripomore k dobremu sodelovanju v prihodnosti.

Darilo naj bo personalizirano 

V času, ko smo tako rekoč ves čas izpostavljeni različnim oglasom in promocijam, je vse prej kot dobrodošlo, da svoje poslovne partnerje zasujete s promocijskimi darili, ki kar kričijo po pozornosti. Saj veste – manj je več. To sicer ne pomeni, da na darilo ne smete natisniti prepoznavnega znaka vašega podjetja, pozorni bodite le, da v središču pozornosti ne bo vaš logo, ampak obdarovanec. Če boste na primer svojemu poslovnemu partnerju podarili čokolado, namesto imena svojega podjetja na embalažo raje natisnite ime obdarovanca. Zagotavljamo vam, da tako darilo zagotovo ne bo romalo v koš za smeti.

V obdarovanje vključite tudi družinske člane poslovnih partnerjev

Da imajo predvsem najbližji družinski člani velik vpliv na oblikovanje našega mnenja, nam verjetno ni potrebno posebej razlagati. Še en razlog več, zakaj v obdarovanje vašega poslovnega partnerja vključiti tudi njegove najbližje. To vam bo najbolje uspelo s čokolado, saj je ta ena izmed tistih vrst daril, ki vedno navduši ne le obdarovanca, ampak tudi njegove najbližje. Tako boste poskrbeli, da se bodo z njo posladkali tudi ostali, vaše podjetje in lepo gesto pa si bo zapomnilo še več ljudi.

Zunanjost je prav tako pomembna kot notranjost

Če ste v dvomih, kakšno darilo bi bilo najbolj primerno za vaše poslovne partnerje, naj vam zagotovimo, da s čokolado zagotovo ne boste zgrešili. Ne glede na to, koga boste obdarili z njo, je čokolada vedno primerno darilo, saj že od nekdaj velja za simbol luksuza. Nikar ne pozabite tudi na lično oblikovano embalažo, ki bo pritegnila obdarovančevo pozornost in ostala v njegovem spominu tudi, ko njene vsebine ne bo več.

Za piko na i…

Če želite poskrbeti, da si vas bodo poslovni partnerji zagotovo zapomnili, darilu priložite še čestitko. Tako boste darilu dodali še osebno noto in pri obdarovancu vzbudili prijetna čustva. Če bo vaše poslovno darilo letos čokoladno, ga lahko popestrite s čestitko z motivom čokolade. Za piko na i pa lahko darilo dostavite kar osebno. Osebno dostavljeno darilo bo namreč veliko bolj cenjeno od darila, poslanega po pošti. Združite prijetno s koristnim in vaš obisk poslovnega partnerja izkoristite še za pogovor o poslih v prihajajočem letu in ubili boste dve muhi na en mah!

Potrebujete pomoč pri izbiri darila?

Nakupovanje daril je lahko stresno, še posebej, če želimo pri obdarovancu ustvariti res dober vtis. Zakaj se tokrat ne bi izognili zadregi in stresu pri izbiri darila? V pomoč na poti do pravega čokoladnega darila za poslovne partnerje naj vam bo naš vprašalnik. V izbrana polja preprosto vnesite odgovore, komu je darilo namenjeno, koliko je star in katerega spola je, hkrati pa odgovorite še na vprašanji, za katero priložnost gre in koliko ste pripravljeni odšteti za darilo. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali naše čokoladne predloge, ki bodo popolnoma po meri vašim željam in vam bodo pomagali do pravega darila za vaše poslovne partnerje.

Najljubša spletna trgovina z visoko kvalitetnimi izdelki za peko - BAM Become A Master | BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Postani slaščičarski mojster

Postani slaščičarski mojster

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Tvoj vodič za popolno čokoladno doživetje.

Odkrij ekskluzivne recepte in strokovne nasvete z našo brezplačno čoko e-revijo.
Novice
Recepti
Aktualno
Novice
Recepti
Aktualno